Sauvignon Blanc Selekcija

Vsi produkti

Sauvignon Blanc Selekcija

Prevladuje intenzivna zlato rumena barva. Težko opisljivo bogastvo arom, ki jih to vino nosi v sebi, napoveduje dolgo obstojnost vonjav, ki se stopnjujejo od mediteranskih zelišč in zaznavne note paprike prek svetlega tobaka, vse do usnja.

Blagovna znamka: SIMČIČ MARJAN
17,93 EUR
DODAJ V
Prevladuje intenzivna zlato rumena barva. Težko opisljivo bogastvo arom, ki jih to vino nosi v sebi, napoveduje dolgo obstojnost vonjav, ki se stopnjujejo od mediteranskih zelišč in zaznavne note paprike prek svetlega tobaka, vse do usnja. Prvi vtis v ustih je prijetna eleganca, pogojena z bogatim, polnim in hkrati harmonično svežim obstojnim okusom, ki kar raste.

Vino lahko postrežemo k morski hrani (ostrige, škampi, raki, jastog, školjke ...), pripravljeni z aromatično paradižnikovo omako; k rižotam s spomladanskimi zelišči, testeninam s šparglji oziroma testeninam na bazi zelenjave (predvsem paprike, paradižnika in bazilike); k tuninim patejem v marinirani papriki ali sesekljani tuni z dišavnicami na sveži rukoli; k dimljeni jegulji; staranemu kozjemu ali mehkemu kravjemu siru.

Temperatura za serviranje: 12 °C


Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Belo
Količina:
0,75 l
Sorta:
Sauvignon
Struktura:
Zrela bela
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2018
Alkoholna stopnja:
13,5 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Belo
0,75 l
Sauvignon
Zrela bela
Suho
2018
13,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI