SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Novice

Popoln set za gin tonic: odlično darilo za vse prave ljubitelje

POPOLN SET ZA GIN TONIC: ODLIČNO DARILO ZA VSE PRAVE LJUBITELJE

Zagotovo poznate koga, ki obožuje gin tonic. Ta osvežilna poletna pijača, ki se jo lahko pije na toliko različnih načinov, je že pred nekaj poletji povzročila pravo ginomanijo. Preprost za pripravo, okusen in primeren za vse vrste druženj. Kaj torej podariti pravemu ljubitelju gina? Set za gin tonic!

Kaj sploh spada v set za gin tonic?

V set za gin tonic spada mnogo reči. Če želite sebe ali druge obdariti z res pravo opremo, smo za vas pripravili koristne predloge. Nekateri pripomočki prav pridejo ne le pri gin toniku, ampak tudi nekaterih drugih pijačah. Zelo priročno!

Kupite kakovosten gin

Tudi, če ne veste, kateri je pravi gin za darilo ali kateri je prava izbira za vaše goste, ni treba biti v zadregi. Nikakor ne morete zgrešiti z večno klasiko. Pod njeno okrilje spadata Beefeater London Dry Gin in škotski Hendricks - z njima enostavno ne morete zgrešiti. Prvega odlikuje sadna, citrusna nota, ki mu daje svežino, drugega pa nežni podton kumare, ki mu daje edinstven okus.

set za gin tonic

Izbira tonika je prav tako pomembna!

Zavedati se je treba, da je razmerje gina in tonika 1:2, tako da je ključnega pomena tudi izbira kvalitetnega tonika, ne le gina. To ne pomeni, da morate izbrati najdražjega, pazite le, da vsebuje čim manj sladkorja in drugih umetnih sladil.

 

Ker se pri Koželju zavedamo, da mora set za gin tonic odlikovati kakovost, smo prevzeli zastopništvo za Franklin & Sons tonike, ki ne vsebujejo umetnih barvil, sladil in konzervansov. Ne bo vam treba skrbeti, da bodo vaši gin toniki monotoni, saj so toniki različnih okusov, vse od hibiskusa do kumare.

set za gin tonic

Kozarci za gin tonic

Lahko si oddahnete - kozarci za gin niso specifično zastavljeni, servirate jih lahko v večjih s pecljem, samo pazite da so široki, lahko pa so povsem generični, ali nizki in pri dnu širši kot so kozarci Polaris, ki imajo značilno lomljeno obliko, ki zelo lepo poudarja vsebino kozarca. Zaradi tega bo vaš gin tonic izgledal še bolje.

set za gin tonic

Kaj set za gin tonic naredi zares posebnega?

Malenkosti, ki štejejo. Saj veste, na koncu niso le malenkosti. So pozornosti, ki štejejo, saj sporočajo, da ste se zares potrudili, pa naj to opazijo vaši gostje ali tisti nekdo, ki mu je darilo namenjeno.

  • ZAČIMBE ZA GIN: Podrobneje smo jih predstavili v enem izmed naših prejšnjih zapisov. Paket vsebuje nageljnove žbice, zvezdasti janež, vrtnica, hibiskus cvet, kardamom zrno, brinove jagode, rožnati poper in cimet. Gin toniku jih dodajate povsem po vašem okusu. In ja, zares naredijo spremembo. Če se ne odločite za paket in želite samo eno specifično začimbo, jih lahko dobite tudi posamično.

  • KOCKE ZA LED: Navadne odmislite. Pri žganih pijačah se jih raje izogibamo, saj se topijo in redčijo pijačo, zato vse bolj priljubljene postajajo kovinske. Tako se gin tonik, tudi če ga pijete počasi, ne bo razredčil. So za večkratno uporabo, kar je tako priročno kot tudi prijazno do okolja (samo ne pozabite jih postaviti v zamrzovalnik!). Alternativa so plastične kocke za led, vendar jih odsvetujemo, saj so mnogo manj ekološke, hkrati pa ostanejo mrzle mnogo manj časa. 

  • SVEŽE ALI ZAMRZNJENO SADJE: Že zaradi estetike poskrbite, da pijači dodate svežo rezino limone, limete ali pomaranče. Če se odločite za zamrznjeno sadje, so odlična izbira robide, borovnice ali maline.

  • SLAMICE: Ne pozabite na slamice! Podobno kot pri kockah za led vam svetujemo, da uporabite kovinske ali tiste iz bambusa ter tako stopite korak bližje k naravi. Pa še veliko bolj estetske so.

Vaš set za gin tonic je popolnoma opremljen, večer z gosti bo zagotovo prava popestritev, v primeru, da boste nekoga razveselili z darilom, bo to skrbno izbrano.
Preostane nam le še, da rečemo na zdravje!

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI