BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Penina Sinefinis Rebolium

Peneče vino iz rebule, pridelano v italijanskih in slovenskih vinogradih v Brdih.elo suho v ustih, višjih kislin, ki vino dodatno poživijo, okus v ustih ponudi dobro intenzivnost in jasnost.

19,89 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Penina Sinefinis Rebolium
19,89 €
Blagovna znamka
Država
Regija
Goriška brda
Barva
belo
Volumen
0,75 L
Sorta
Rebula
Struktura
peneče vino
Sladkorna stopnja
suho
Alkoholna stopnja
12 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Peneče vino iz rebule, pridelano v italijanskih in slovenskih vinogradih v Brdih. Izdelano je po klasični metodi – s sekundarnim vrenjem v steklenici in dolgim zorenjem na kvasovkah.

S pravočasno ročno trgatvijo ohranimo svežino in primerno vsebnost sladkorja. Nežnemu stiskanju celih grozdov sledi takojšen pretok in fermentacija pri kontrolirani temperaturi. Vino pred drugo fermentacijo zori na finih drožeh. Sekundarna fermentacija poteka v steklenici. Peneče vino zori na lastnih kvasovkah najmanj 36 mesecev.

Nežne zlatorumene barve. Mehurčki so lenobni, prav lepo gosti. Cvetica je umirjena, lepo dozorela, belo cvetje, maslo, kruhova skorja, limona. Zelo suho v ustih, višjih kislin, ki vino dodatno poživijo, okus v ustih ponudi dobro intenzivnost in jasnost. Z lepim, jasnim pookuson.

Temperatura serviranja

8 °C

Videz

Nežne zlatorumene barve.

Vonj

Cvetica je umirjena, lepo dozorela, belo cvetje, maslo, kruhova skorja, limona.

Okus

Zelo suho v ustih, višjih kislin, ki vino dodatno poživijo, okus v ustih ponudi dobro intenzivnost in jasnost. Z lepim, jasnim pookusom.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Penina Sinefinis Rebolium

19,89 €
Ocenite izdelek

Penina Sinefinis Rebolium
19,89 €