BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Penina Sinefinis Rose

Peneče vino, izdelano po klasični metodi. Grozdje prihaja iz slovenskih in italijanskih vinogradov v Brdih. Nežne rožnate barve, mehurčki so drobnejši, pogosti. Suho v ustih, penjenje je obilnejše, srednjega telesa, zmernih do višjih kislin

24,00 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Penina Sinefinis Rose
24,00 €
Blagovna znamka
Država
Regija
Goriška brda
Barva
rose
Volumen
0,75 L
Sorta
penine
Struktura
peneče vino
Sladkorna stopnja
suho
Alkoholna stopnja
12 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Peneče vino, izdelano po klasični metodi. Grozdje prihaja iz slovenskih in italijanskih vinogradov v Brdih. S pravočasno ročno trgatvijo ohranimo svežino in primerno vsebnost sladkorja. Nežnemu stiskanju celih grozdov sledi takojšen pretok in fermentacija pri kontrolirani temperaturi. Vino pred drugo fermentacijo zori na finih drožeh. Sekundarna fermentacija poteka v steklenici. Peneče vino zori na lastnih kvasovkah najmanj 36 mesecev.

Nežne rožnate barve, mehurčki so drobnejši, pogosti. Cvetica je zadržana, po suhem cvetju, maslu, mokrem kamnu. Suho v ustih, penjenje je obilnejše, srednjega telesa, zmernih do višjih kislin. Zračenje v kozarcu aromo dodatno odpre. Z daljšim jasnim pookusom, ki lepo odreže.

Temperatura serviranja

8 °C

Videz

Nežne rožnate barve, mehurčki so drobnejši, pogosti.

Vonj

Cvetica je zadržana, po suhem cvetju, maslu, mokrem kamnu.

Okus

Suho v ustih, penjenje je obilnejše, srednjega telesa, zmernih do višjih kislin. Zračenje v kozarcu aromo dodatno odpre.

Ujemanje s hrano

predjedmi in glavnimi jedmi

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Penina Sinefinis Rose

24,00 €
Ocenite izdelek

Penina Sinefinis Rose
24,00 €