Sladki refošk

Vsi produkti

Sladki refošk

Intenzivno sadne aromatike, kjer prevladuje zrelo rdeče sadje ter robidnica, borovnica in višnja. Vino se krasno druži s sladicami iz rdečih ter črnih gozdnih sadežev in jagodičevja.

Blagovna znamka: VINAKOPER
8,80 EUR
DODAJ V
Pridelava: Ročna trgatev oktobra. Po peclanju in drozganju je bila opravljena 4-dnevna maceracija. Ko je vino doseglo želeno alkoholno stopnjo, je bila fermentacija prekinjena s hlajenjem in filtracijo. Vino je zorelo v inox sodih do stekleničenja.

Vino je bistro. z intenzivno temno rubinasto barvo, na robovih kozarca pa opazimo tudi lepe vijolične odtenke. Intenzivno sadne aromatike, kjer prevladuje zrelo rdeče sadje ter robidnica, borovnica in višnja. V okusu je vino sladko, izredno polno in bogato. V ustih se nam ponovi paleta zrelega sadja, ki jo srečamo tudi v vonju. Vino zaradi svoje prijetne kisline in finih taninov ne deluje osladno, temveč nas lepo zapelje v dolg in bogat pookus.

Vino in hrana: Vino se krasno druži s sladicami iz rdečih ter črnih gozdnih sadežev in jagodičevja. Zelo lepo se poda tudi kot preliv preko sladoleda ali strjenke. Lahko nam nadomesti sladico. Temperatura serviranja: 12–15 °C


Vsebuje sulfit.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Slovenska Istra
Barva:
Rdeče
Količina:
0,5 l
Sorta:
Refošk
Struktura:
Predikatna
Sladkorna stopnja:
Sladko
Letnik:
2018
Alkoholna stopnja:
12 %
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Slovenska Istra
Rdeče
0,5 l
Refošk
Predikatna
Sladko
2018
12 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI