SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Veliko Merlot

Vsi produkti
NOVO

Veliko Merlot

Vino globoke, rubinasto rdeče barve z granatnim odtenkom. Vino je ekstraktno, gosto, kozarec obarva in ustvari čudovito kronico počasi polzečih solzic.

Blagovna znamka: MOVIA
66,60 EUR
DODAJ V
Arome so intenzivne, zrele. Že ob natakanju zaznavamo intenzivnost zrelega črnega jagodičevnja, črna češnja, sliva, črna oliva, pa murva, zatem zaznamo note suhih rdečih vrtnic, ki se jim kmalu pridružijo note dolgega zorenja v sodih. Zaznamo čokolado, mleto kavo, pa rožič, nageljnove žbice, likviricjo in note dima. V zaključku imamo tudi note usnja, humusa in dima.

V ustih deluje suho, mehko in dobro vgrajenim alkoholom. Obenem nas osveži, tanini delujejo uglajeno obenem zaznamo tudi mineralnost in čudovit umami. Vino, ki ima toliko mehkobe, da deluje uravnovešeno, a obenem nakazuje svoj dolg življenjski potencial. Vino intenzivnosti, dolge obstojnosti in poudarjene, plemenite elegance, ki jo lepo poudari njegovo krepko telo.

Vino, ki ga uživaš samostojno in se z njim dolgo pogovarjaš. Bo pa odlična spremljava beef Wellingtonu, kakim haut-cousine mesnim jedem, ki so oplemenitene z redukcijami ali glaseji. Tudi ob divjačini.
Država porekla:
Slovenija
Regija:
Goriška brda
Barva:
Rdeče
Količina:
0,75 l
Sorta:
Merlot
Sladkorna stopnja:
Suho
Letnik:
2015
Alkoholna stopnja:
13,5 %
ECO:
ekološko vino
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Slovenija
Goriška brda
Rdeče
0,75 l
Merlot
Suho
2015
13,5 %

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI