gurman

VINO IN KULINARIKA

Vino in kulinarika tvorita pomemben del našega vsakdana. Slovenci cenimo svoja vina in prisegamo nanje enako kot na okusne specialitete naših chefov. Tako chefa kot vinarja določa nenehna želja po doseganju popolnosti, zaznamuje ju prvinskost in hkrati prefinjena drznost. Posledica tega je, da okusi in različne kombinacije širijo kulinarična obzorja ter spreminjajo naša pričakovanja. Oglejte si uspešnice slovenskih chefov in katera vina priporočajo poleg.

Skipass hotel Kranjska Gora

Skipass hotel Kranjska Gora

V restavraciji Skipass hotela mlada ekipa pod vodstvom chefa Mojmirja ustvarja novo zgodbo o kulinariki na območju Treh dežel s sezonskimi jedmi in lokalnimi sestavinami.

 

Vabljeni, da skupaj odkrijete nova obzorja, poizkusite nove okuse in se prepustite kulinaričnim užitkom Tromeje.

 
 
Sipa z jogurtom in marelico

JB Restavracija

Janez Bratovž

JB restavracija v centru Ljubljane – ena izmed 100 najboljših restavracij na svetu – je zatočišče za ljubitelje prefinjenega okusa. V njej boste tisti, ki razumete okus popolnosti, uživali v kulinarični umetnosti chefa Janeza Bratovža.

Brancin z zelenjavo
 
 
NE SPREGLEJTE NAŠIH AKTUALNIH PONUDB IN DOGODKOV.     E:INFO@KOZELJ.SI   T:+386(0)1 83 43 560