SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

FRANKLIN & SONS

OSVEŽITE SE S TONIKI FRANKLIN & SONS


Pijače Franklin & Sons so bile širši javnosti predstavljene že leta 1886. Kasneje so se bratje Franklin uveljavili kot strokovnjaki pri ustvarjanju pristnih in kakovostnih receptov,  ki so nastajali iz okusnih in ročno nabranih sestavin. Danes na trgu ponujajo vrhunske in mednarodno nagrajene tonike, ki obljubljajo edinstveno izkušnjo.

 
Osnova Franklin & Sons tonikov je peneča izvirska voda iz pokrajine Staffordshire. V ponudi imajo le tonike naravnih okusov, ki ne vsebujejo barvil, sladil in konzervansov. Podjetje je na mednarodnem tekmovanju »The Great Taste Award«, kjer priznani strokovnjaki opravljajo slepe degustacije, beležilo vrhunski uspeh, prejeli številne nagrade ter laskavi naziv "The Grate Taste Producer".
Grate Taste nagrade so najbolj znane nagrade slepih degustacij pijač in hrane na svetu. Pogosto so opisane kot OSKARJI za kulinarično industrijo.

AKTUALNE NOVIČKE

toniki

NARAVNI OKUSI UJETI V STEKLENIČKE

NATURAL INDIAN TONIC WATER
Nagrajena nežna mešanica peneče izvirske vode iz pokrajine Staffordshire, arome kinina in najboljšega britanskega sladkorja.
LIGHT TONIC WATER
Nizkokalorična različica nagrajene naravne Indian Tonic Water, narejena po istih postopkih s penečo izvirsko vodo, dodatki ter polovico manj sladkorja kot pri naravnem Indian toniku.
SICILIAN LEMON TONIC
Nagrajen tonik z okusom limone je izdelan iz peneče izvirske vode, sicilijanskih limon ter kinina.
ELDERFLOWER & CUCUMBER TONIC WATER
Bezeg je zaradi svoje lahke in naravne sladkosti popoln partner koktajlov, zato je ta tonik prijeten spremljevalec katerekoli pijače. Dodatek kumare ponuja svež in prijeten okus, ki zaradi rahle grenkobe kinina še bolj popestri poletni »Gin-Fizz«.
RHUBARB & HIBISCUS TONIC WATER
Narejen iz fine rastline rabarbara, ki prinaša svežo ostrino, skupaj z dodatkom hibiskusa pa ustvarjata sofisticirano in popolno mešanico.
 

pripravljene mešanice

ZA VSAK TRENUTEK

MANCHESTER PINK GIN IN FRANKLIN INDIAN TONIK
Mešanica Manchester gina in Franklin Sicilian Lemon tonika, ki poleg peneče izvirske vode vsebuje tudi sicilijanske limone. Nežno sladek okus malin, ki jih vsebuje gin, ustvarja lepo ravnovesje skupaj s citrusi, ki jih vsebuje tonik. Mešanica je prejela zlato nagrado v »Taste Category« na »International Spirits Challlenge 2019«. Alkohol: 5,5 % vol.
FRANKLIN RED LEG RUM IN COLA 1886
Čudovita mešanica začinjenega ruma RedLeg Spiced Rum, prežeta z vanilijo in jamajškim ingverjem, odlično združena z Franklin & Sons 1886 Cola in kančkom limete. Alkohol: 5 % vol.
FRANKLIN BEVIAMO ITALIAN SPRITZ
Italijanski Spritz temelji na grenkem likerju in vinu z Italije, dodana pa je sodavica, ki ustvari rahlo peneči, a osvežujoči koktajl. Privlačna pločevinka za vse ljubitelje TO GO pijač, ki ponesejo naravnost v poletje. Alkohol: 5,5, % vol.

energijska bomba

NAJ VAS PONESE V TROPSKE KRAJE

MANGOGO!
Mangogo je povsem naravna energijska pijača. Okusite sadni sok, ki vsebuje 100 % naravne sestavine - pravi mango in jabolka pomešana z ekstraktom zelene kave in naravnega kofeina iz guarane. Z dodanim C vitaminom.
 

malo drugače

GINGER BEER & COLA 1886

GINGER BEER
Večkrat nagrajena klasična britanska pijača, ki lepo združuje sladkost z ostrimi aromami citrusov in toplimi ingverjevimi toni, ki prinašajo rahlo pekoč zaključek
COLA 1886
Cola 1886 je izredno zanimiva in predstavlja navdih za edinstvene kombinacije okusov, ki jih je družina Franklin odkrila leta 1886.Ko ti življenje ponudi limone, si nalij tonik in uživaj!

Izpolnite obrazec in se prijavite na e-novice F&S tonikov

Uporaba osebnih podatkov

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI