SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

zzysh Champagne Preserver

Vsi produkti

zzysh Champagne Preserver

Zzysh®Champagne predstavljata elegantno rešitev za vse ljubitelje mirnih vin, penečih vin in šampanjcev ter sta nepogrešljiv vinski pripomoček vsakega gospodinjstva. Švicarska inovacija, ki na enostaven način ohrani odprto steklenico vina ali šampanjca še nekaj tednov.

Blagovna znamka: ZZYSH
Izdelka žal ni na zalogi
Ste odprli steklenico vina, vendar je niste izpraznili do konca? Bi si ob kosilu radi privoščili kozarec rdečega vina, vendar ne želite odpirat steklenice, saj gre le za kozarec vina? Švicarski revolucionarni sistem za ohranjanje mirnih in penečih vin ter šampanjcev bo postal nepogrešljiv pripomoček v vašem gospodnijstvu. Zzysh®Wine in Zzysh®Champagne ohranjata vino in šampanjec v takem stanju kot je bilo ob odprtju steklenice in to še nekaj tednov po tem ko ste potegnili zamašek iz steklenice.

zzysh® je revolucionarni vinski pripomoček, ki ohranja naraven okus in kakovost vina še nekaj tednov po odprtju. Ščiti pred oksidacijo, hkrati pa ohranja okus in penini najpomembnejše mehurčke. Ta edinstvena švicarska tehnologija v primeru penečih vin stisne zrak v steklenici z mešanico plina argona in ogljikovega dioksida.
Švica
Podrobnosti izdelka

PODROBNOSTI IZDELKA

Švica

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI