Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

28. april 2024

Share:

Z vašo pomočjo smo zbrali 12.583,00 €!

Avgustovske poplave so močno posegle v naša življenja. Naše poplavljeno skladišče je za sabo pustilo veliko blata in druge umazanije, ki smo ga s pomočjo pridnih rok naših zaposlenih, prijateljev in drugih dobrih ljudi uspeli očistiti in urediti v prvotno stanje.
Spoznali smo, da je moč v pomoči, da nas ta skupna energija, v kateri izstopajo pripravljenost, nesebična pomoč in solidarnost, močno povezujejo in napovedujejo lepši jutri za vse.
Tudi sami smo čutili odgovornost in zavezo, da pomagamo naprej, zato smo v sredini meseca avgusta začeli z odprodajo poplavljenih vin, ki so imela poškodovano etiketo. Vina smo ponudili s popustom, 1€ od vsake prodane steklenice s poškodovano etiketo pa zbirali v dobrodelne namene.

Štiri mesece po uničujočih poplavah zaključujemo našo dobrodelno akcijo. Z vašo pomočjo nam je uspelo zbrati 12.583,00 €! Srčna hvala vsem, ki ste nam stopili naproti in nas obiskali v naših poslovalnicah ali pa nakup opravili preko spleta.


Zbrana sredstva smo razdelili na dva dela – 6.291,50 € namenjamo Gasilski zvezi Komenda, 6.291,50 € pa Ustanovi Petra Pavla Glavarja v Komendi, za družino v Mostah pri Komendi, ki jim je ujma popolnoma uničila prebivališče. 

Lep pozdrav 

Družina Koželj
Share: