BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Bermar Systems

Popoln pripomoček za točenje vin na kozarec. Sistem ohranjanja Le Verre de Vin je postal nepogrešljiv pripomoček za vse restavracije, bare in hotele po vsem svetu. Bermar na trgu ponujajo najboljšo tehnologijo za vzdrževanje in ohranjanje vina. Ko govorimo o strežbi vina na kozarec je inovativna in večkrat nagrajena tehnologija sinonim, ki učinkovito ohranja odprte steklenice mirnih in penečih vin do 21 dni.

Izbor vin

Prikaži vse
BERMAR Classic Tower still wine only
Bermar Systems

2.586,40 €
Le Verre de Vin Tower se prilega praktično povsod. Sistem je prenosljiv - lahko ga postavite na mizo ali šank, lahko pa ga pritrdite na steno in ustvarite pravo vinsko postajo. Uporabite ga za mirna vina.- Preizkušena in zanesljiva tehnologija.- Neomejeno število odprtih steklenic ohranja odprtih do 21 dni. - Samodejni izklop, ki vedno znova zagotavlja optimalno ohranjanje vin.- Opremljen s sodobnimi nastavki (šobami), ki oddajajo svetlobo. - Izbirate lahko med sedmimi barvami. - Ko je steklenica zapečatena se šoba spremeni npr. v zeleno barvo.- Nizki stroški.- Enostavno in hitro za uporabo.
Blagovna znamka
Bermar Systems
Država
Velika Britanija
BERMAR Classic Tower champagne only
Bermar Systems

2.110,60 €
Le Verre de Vin Tower se prilega praktično povsod. Sistem je prenosljiv - lahko ga postavite na mizo ali šank, lahko pa ga pritrdite na steno in ustvarite pravo vinsko postajo. Uporabite ga za peneča vina.- Preizkušena in zanesljiva tehnologija.- Neomejeno število odprtih steklenic ohranja odprtih do 21 dni. - Samodejni izklop, ki vedno znova zagotavlja optimalno ohranjanje vin.- Opremljen s sodobnimi nastavki (šobami), ki oddajajo svetlobo. - Izbirate lahko med sedmimi barvami. - Ko je steklenica zapečatena se šoba spremeni npr. v zeleno barvo.- Nizki stroški.- Enostavno in hitro za uporabo.
Blagovna znamka
Bermar Systems
Država
Velika Britanija
BERMAR Classic Portable Tower still wine only
Bermar Systems

2.934,10 €
Prenosni sistem Le Verre de Vin Portable Tower je brez dvoma najbolj fleksibilen sistem za ohranjanje mirnih vin – zasnovan je bil s pomočjo priznanih vinarjev.Gre za sistem, ki ne zahteva nobene trajne namestitve, le postavite ga na trdno podlago, vključite in deluje.• Enostavno in hitro za uporabo.• Neomejeno število odprtih steklenic ohranja odprtih do 21 dni.• Preizkušena in zanesljiva tehnologija.
Blagovna znamka
Bermar Systems
Država
Velika Britanija
Struktura
wine saver/stopper
BERMAR Classic Steel still wine only
Bermar Systems

2.586,40 €
Blagovna znamka
Bermar Systems
Država
Velika Britanija