SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

b2b

DOBRODOŠLI NA STRANI ZA PROFESIONALCE

najboljši partner

Gostincu, barmanu, kuharju, vodji restavracije in hotelirju sta skupni vsaj dve stvari: strast do kulinarike in mi, kot prvovrstni poslovni partner. S svojimi pridobljenimi izkušnjami točno vemo, kaj od nas pričakujete in trudimo se, da svoje delo opravljamo strokovno in odgovorno. Za nas ostaja samo en cilj: Vaše zadovoljstvo! 
Zakaj smo najzaneslivejši? Ker naše delo ne razumemo zgolj kot delo, ampak kot način življenja. Naši zaposleni so usposobljeni strokovnjaki, ki z učinkovitim povezovanjem znanj s posameznih področij strankam pomagajo pri ustvarjanju konkurenčne prednosti. Poleg vrhunskih izdelkov je pomembna predvsem zanesljiva dostava, hitra odzivnost in svetovanje - vse, kar nam olajša vsakdan. 
 

radi imamo svoje delo

Radi imamo svoje delo in ga opravljamo s spoštovanjem do vinarjev in kupcev. Zagovarjamo domačo pridelavo in domače znanje, ki pa ga nikoli ni preveč. Zavedamo se, da se ob dobrih vinih rojevajo generacije ozaveščenih potrošnikov, ki spodbujajo vinarje, da še odločneje stopajo po poti odličnosti. 

Iz leta v leto skupaj z vami dokazujemo, da majhne sanje s trdim delom lahko postanejo resničnost. Obenem se zavedamo, da zastavljeni celji brez načrta lahko ostanejo samo želja. Naš načrt je preprost: z vami želimo biti ob vsakem posebnem trenutku, uspehu ali pomembnejši prelomnici v vašem življenju. Vzemite si čas in nazdravite življenju!
                                                                                                         direktor, Jože Koželj

Pišite nam

Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati?
Izpolnite obrazec in potrudili se bomo s čim hitrejšim odgovorom. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.

Uporaba osebnih podatkov

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI