Ključ do vina Angel Belo Rezerva je vsakoletna degustacija vin namenjenih liniji Angel. Tista vina, ki na slepi degustaciji dosegajo tisto “nekaj več”, postanejo osnova za končno mešanje v zvrst Angel Belo Rezerva. Slednje vino podpisuje samo izredne letnike.Asortiman vina Angel Belo Rezerva in njegov delež se skozi leta spreminja. Edina konstanta, ki različne letnike združuje, je vitalnost vina Angel Belo Rezerva in njegova visoka eleganca.
Kljub preteklim letom ponuja globoko vijolično-rubinasto barvo. Cvetica je nekoliko zadržana, a živahna. Primarne note so bogate: češnje, črni ribez, subtilni pridih hrasta in dima. V ustih ne popušča in pokaže značilno visoko kislost sorte, obilico kislosti, nekaj dodatnih not novega lesa, predvsem pa bogato strukturo in teksturo, ki jo bo ponesla daleč v prihodnost. Je še zelo mlad, z dolgim zaključkom.
"Les Granilites" je mineralno vino. Mehko in dobro uravnoteženo vino. Fini tanini. Dolgotrajen zaključek.Intenziven na nosu z notami cvetlic (akacija, bezeg), zrelega belega sadja (hruška, breskev) in mineralnimi toni.
Popolna kombinacija čokolade in Medotovih mehurčkov - sladek pokolon, ki popestri vsak trenutek.Ročno izdelane praline Molinet s polnilom iz penine Medot.
Nujen nakup za vse strastne ljubitelje vin ali odlično darilo za nekoga, ki se nad vini šele navdušuje.- material: kaljeno jeklo in črna ebenovina- zapakirano v elegantno črno embalažo- ni primerno za pranje v pomivalnem stroju
Bledo zlato rumene barve s redkejšimi drobnimi mehurčki. Cvetica je dokaj dozorela in srednje izrazita, z zaznavami mokrega kamna, firneža, kremena in medenjakov. Vino je suho, z visokimi, a usklajenimi kislinami, prijetnim, čeprav nekoliko bogatejšim penjenjem v ustih. Njegov umirjen značaj je pretežno terciaren, z rahlo grenkobo. Dobro zasnovano in dodelano, lep prvenec z zelo čistim in izrazitim pookusom. Odlično kot aperitiv.Ujemanje s hrano: ostrige, školjke, suši
Posebna izdaja penine Solera predstavlja edinstveno zvrst devetih letnikov. To peneče vino je ustvarjeno iz stalne rezerve, ki združuje vina iz različnih zaporednih let. Ta se prefinjeno prepletajo in skupaj zorijo, kar v vsaki steklenici zagotavlja dosledno kakovost in kompleksnost.S prefinjeno eleganco lahko spremlaj skoraj vse najboljše jedi klasične in inovativne kuhinje.
Izredno suha penina iz grozdja sorte Žametna črnina po metodi „blanc de noir“. Cvetica je fina, dozorela, maslene note prevladujejo nad notami dozorelega rumenega sadja, kruhove skorje, limone, lešnikov. V ustih je zelo suha, tekstura mehurčkov prefinjena, kisline so visoke, telo lažje do srednje do srednje, pookus zelo dolg.
Sauvignon vert je sortno belo vino, ki ga iz preteklosti bolje poznamo pod imenom Furlanski tokaj. Mošt začne fermentirati in ostane v stiku z jagodno kožico (maceracija) 2 dni. Po končani fermentaciji vino ostane na lastnih finih drožeh celo leto in je pretočeno v inox cisterno pred naslednjo trgatvijo. V cisterni zori in se bistri še dve leti ter je nato ustekleničeno brez filtracije.
Vino globoke rdeče barve z robustno aromo. Avstralska polnost se prepleta z eleganco likerja črnega ribeza. Na okusu elegantno, prava koncentracija temnega jagodičja z nežnimi notami jedilne čokolade. Lepo strukturirano, žametasto, z mehkimi tanini in dolgim odhodom.
Iz starih sodov, ki so že odslužili svojemu primarnemu namenu, je mogoče narediti marsikaj čudovitega. Leseni sodi so lahko odličen uporaben ali zgolj dekorativen element vsakega doma, restavracije ali vrta.