100% cabernet sauvignonVino je globoke, temno rubinaste barve. Cvetica je kompleksna, prijetna, v znamenju zrelega in kuhanega temnega sadja in s pridihom žganega lesa in vanilije. Okus je čist, živahen, pikanten, z zaokroženimi tanini in dolgim pookusom.
Cabernet sauvignon je vino pridelano po klasični metodi iz grozdja cabernet sauvignon.Je temno rdeče rubinaste barve z značilnim sadnim vonjem borovnice, maline in vonjem po travi.Vsebuje sulfit.
Ploščati, podolgovati, grenkobni, brez stranskega okusa, kremasto sladki mandeljni s poreklom iz Sicilije, se potapljajo v blondni čokoladi, obogateni z razbitimi oblatmi, iz katere z izrazito karamelizirano elementarno močjo izstopijo zahvaljujuč Guérande soli. S tanko plastjo prekrita svetlikajoča se mandljeva semena obrnemo še v koščkih oblatne, da jo naredimo še bolj hrustljave.Neto teža: 120g
Tehnologija pridelave:Ročno pobrano grozdje. Nekajurna maceracija grozdne drozge, prešanje in bistrenje mošta s sedimentacijo pri nizkih temperaturah. Fermentacija pri temperaturah 10 °C do 20 °C. Trimesečno zorenje vina na odmrlih kvasovkah v cisternah iz nerjavečega jekla. Vonj/okus:Vino svetlo zelene barve z rumenimi odtenki. Na vonj izražene arome breskve, tropskega sadja, travniškega cvetja. Enostaven , všečen. Vino srednjega telesa z zaznavami okusa po tropskem sadju. Izrazite svežine z dobro harmonijo med sladkobnostjo in strukturo. Pookus je natančen, enostaven, všečen.Vsebuje sulfit.
Popolna harmonija. Izrazito fin perlage. Mladostno zrela peninaza najzahtevnejše pivce. Ponos kleti.Na vonju čudovit preplet belega travniškega cvetja, limone in medu, vse skupaj se dopolni z nežno zaznavo popečenega kruha, vanilije in briošov, kar je posledica dolgegazorenja na kvasovkah.Okus belega sadja se prepleta z rahlo zaznavo lešnikovega biskvita in medu; bogata, elegantna penina z nežnimi mehurčki in zelo dolgim pookusom.