Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Darila

Darila

Najlepša darila so tista, ki imajo osebno noto. Naj bo to steklenica vina, ki popolnoma ustreza okusu vaših najbližjih, ali pa elegantna lesena škatla, ki se zlije z dekoracijo v domu obdarovanca. Zato v spletni trgovini Koželj.si ponujamo različne že vnaprej pripravljene darilne pakete ter tudi prestižne embalaže, ki jih lahko napolnite popolnoma po okusu obdarovanca. Z dodatnim napisom ali motivom na embalaži pa lahko še podkrepite svoje osebno sporočilo ob obdarovanju.

Ob vinu lahko podarite tudi čokolado, marmelado ali knjigo

Nemalokrat se znajdemo pred vprašanjem, kaj podariti. Najprej pomislimo na to, komu podarjamo in kako dobro osebo poznamo. Ker vemo, da vas to vprašanje lahko spravi v hudo zadrego, smo pripravili darilne pakete za različne priložnosti. 
  • Darilni paket Zanjo z zeliščnim čajem, kozarcem in cvetličnim medom lahko podarite svoji boljši polovici ob valentinovem, dnevu žena ali rojstnem dnevu. 
  • Za moške obdarovance pa smo pripravili paket Zanj z zeliščnim čajem za moške in skodelico. 
  • Za romantični večer v dvoje ali za globoke prijateljske pogovore izberite paket Kulinarični, ki vsebuje vse za prijeten večer (vino, čokolado z okusom potice, oreščke, sir in še kaj).
  • Sladkosnede prijateljice se bodo razveselile steklenice roseja, čokolade in marmelade, ki so zbrane v Damskem paketu. 
  • Ljubiteljem kuhanja podarite paket Kuharski mojster s steklenico malvazije, solnico in piransko soljo. 
  • Gurmani se bodo najbolj razveselili paketa Gurman z rdečim vinom Steyer, suho salamo, bučnim oljem in semenom. 
  • Ljubiteljem gin tonika lahko ponudite Set za gin tonik. 
  • Vsem oboževalcem dobre pijače in gurmanske hrane pa bo prijal darilni bon, s katerim lahko okušajo vina v vinotekah Moste in Dvor v Ljubljani. 
Vsak bo v našem darilnem programu našel nekaj zase, zato vam na obisk nikoli več ni treba priti praznih rok. Zahvalite se gostitelju za vabilo in prijetno druženje ali pa vi svoje goste presenetite z darilom, na katerega se bodo gostje še dolgo spominjali. Darilni paketi so primerni tudi ob okroglih obletnicah ali pomembnih dogodkih, kot je uspešen zaključek izobraževanja, sklenitev novega posla ali odhod v zaslužen pokoj. 

Zahvalite se za uspešno delo in sodelovanje

Pomislite tudi na svoje poslovne partnerje. Podarite lepo in hkrati okusno darilo, ob katerem se jim bo pričaral iskren nasmešek na obrazu. Sladka marmelada iz naravnih sestavin, steklenica rumenega muškata in olje bodo okronali vaše dobro sodelovanje. Poslovna darila imajo prav posebno mesto v naši spletni trgovini, saj vemo, kako pomembno je sodelovanje. Ob koncu leta lahko obdarite tudi svoje sodelavce in se jih tako pohvalite za celoleten odličen trud. 

Sami sestavite paket in ga podarite v elegantni embalaži 

Oblikujte želen komplet daril in izberite elegantno embalažo. Ni vam treba skrbeti, kako bi darilo zavili, saj lično embalažo pripravimo v spletni trgovini Koželj.si. Še posebej boste obdarovance navdušili, če se boste odločili za leseno embalažo. Na leseno ali kartonasto embalažo ter steklene kozarce lahko vgraviramo fotografije, napis in logotip vašega podjetja. Obdarovancu bo osebni značaj darila povedal, da ste se zanj resnično potrudili.

Pogosta vprašanja

Kakšno darilo je primerno za poslovne partnerje?

Vaši poslovni partnerji se bodo gotovo razveselili čokolade, ob tem pa izberite steklenico vina ali žganja. Za tuje poslovne partnerje priporočamo paket Raznolika Slovenija s slovenskimi dobrotami, med katerimi je tudi kraški pršut, ob koncu leta pa Praznični paket. Dobrodošla bo tudi knjiga o različnih sortah vina, še posebej za tujce pa bo primerna knjiga o Sloveniji, ki je na voljo tudi v angleščini. 

Ali je mogoče darilni bon unovčiti tudi za nakup darilnih paketov?

Da. Izbirate lahko darilne bone v vrednosti 10 EUR, 20 EUR in/ali 50 EUR. Ob tem prejmete kodo, s katero lahko bon unovčite tudi v spletni trgovini. Ti darilni boni se lahko vnovčijo za vse izdelke v trgovini.
V intervjuju z Jožetom Koželjem spoznajte, katere sorte vin so pri nas najbolj priljubljene. Preberite tudi druge članke na našem blogu, kjer se vam bodo utrnile ideje za individualni darilni paket.