SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

tradicija in sodobnost

25 let delovanja

hiša dobrih vin

KOŽELJ

KOŽELJ, hiša dobrih vin, je sinonim za odlično ponudbo vrhunskih vin in pravi naslov za najzahtevnejše kupce, ki iščejo pestrost in strokovnost.

Izbor naših vin vsakomur omogoča, da na enem mestu izbira med vini iz vseh vinorodnih dežel Slovenije in sveta. Malim vinarjem in velikim vinskim kletem smo opora pri distribuciji njihovih vin po celi državi, ugodimo pa tudi naročnikom iz tujine. Naše usposobljeno osebje svetuje pri nakupu in pomaga oblikovati vinske karte. Prodajamo več kot tisoč slovenskih polnitev in petsto vin iz izbranih tujih vinorodnih dežel.

Radi imamo svoje delo, ki ga opravljamo s spoštovanjem do vinarjev in kupcev. Zagovarjamo domačo pridelavo in domače znanje, ki pa ga ni nikoli dovolj. Ob dobrih vinih se rojevajo generacije ozaveščenih potrošnikov, ki spodbujajo vinarje, da še bolj odločno stopajo po poti odličnosti. Vsi skupaj se trudimo za vse bolj prepoznavno podobe vinorodne Slovenije.

Vino je tradicija in ljubezen, je kultura in umetnost. V vinu je resnica, v vinu je zgodba in vino je komunikacija. Pri vinu nismo pozorni samo na barvo, vonj, okus in harmoničnost, temveč skozi potovanje po zemljevidu sortnih značilnosti iščemo nove vinske spremljevalce in navdihe. Naj vino vedno spremljajo dobra družba in dobra hrana.

Jože Koželj

naša

EKIPA

JOŽE KOŽELJ

Direktor

JANA KOŽELJ

Pomočnica direktorja, finance

LUCIJA KOŽELJ

marketing

ROK KOŽELJ

vodja projektov

ANDREJ KOŠIR

vodja prodaje

SABINA VOLAJ

poslovna asistentka

LEA DOMADENIK

poslovna asistentka

MITJA ŽELEZNIK

komercialni zastopnik

VLADO SLAVIČEK

komercialni zastopnik

ALEŠ RUPNIK

komercialni zastopnik

MIRKO KERN

skladišče

MATEJ DRSTVENŠEK

skladišče

GREGA ŠKRJANEC

skladišče

ROK ZARNIK

dostava

BRANE KONCILIJA

WPOINT Dvor

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI