BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Vrhunska vina. Tradicija. Sodobnost.

Neskončen izbor vin

Izbor naših vin vsakomur omogoča, da na enem mestu izbira med vini iz vseh vinorodnih dežel Slovenije in sveta. Malim vinarjem in velikim vinskim kletem smo opora pri distribuciji njihovih vin po celi državi, ugodimo pa tudi naročnikom iz tujine. Naše usposobljeno osebje svetuje pri nakupu in pomaga oblikovati vinske karte. Prodajamo več kot tisoč slovenskih polnitev in petsto vin iz izbranih tujih vinorodnih dežel.

Ljubezen do vina

Radi imamo svoje delo, ki ga opravljamo s spoštovanjem do vinarjev in kupcev. Zagovarjamo domačo pridelavo in domače znanje, ki pa ga ni nikoli dovolj. Ob dobrih vinih se rojevajo generacije ozaveščenih potrošnikov, ki spodbujajo vinarje, da še bolj odločno stopajo po poti odličnosti. Vsi skupaj se trudimo za vse bolj prepoznavno podobe vinorodne Slovenije.

Vino je tradicija in ljubezen, je kultura in umetnost. V vinu je resnica, v vinu je zgodba in vino je komunikacija. Pri vinu nismo pozorni samo na barvo, vonj, okus in harmoničnost, temveč skozi potovanje po zemljevidu sortnih značilnosti iščemo nove vinske spremljevalce in navdihe. Naj vino vedno spremljajo dobra družba in dobra hrana.

Jože Koželj

Naša razširjena družina


Koželj, hiša dobrih vin je družinsko podjetje z več kot 25-letno tradicijo. Naše poslanstvo je, da se uveljavimo kot zanesljiv partner, ki ponuja rešitve po meri posameznika. Naše delo razumemo ne zgolj kot delo, ampak kot način življenja. Naša osrednja dejavnost je zastopanje priznanih domačih in tujih vinskih kleti. Ob rednem spremljanju zadovoljstva naših kupcev vzporedno potekajo dela strokovnega tima, katerega cilj je napredek in razvoj. Naš cilj je preprost: z vami želimo biti ob vsakem posebnem trenutku, uspehu ali pomembnejši prelomnici v vašem življenju. 
Vzemite si čas in skupaj z nami nazdravite življenju!