Dvostopenjski odpirač za odpiranje vina Pulltap's. Omogoča enostavno in učinkovito odpiranje v dveh stopnjah, kar pomaga, da ne poškodujemo zamaška. Tovrstni model uporabljajo tudi v barih in restavracijah.Vključen tudi mošnjiček oziroma mala "torbica" za odpirač.Črne barve.Okolju prijazna embalaža.
- Zamak ročaj- kromiran zaključek- teflonska spirala- mikro žagin list- ročica iz ponikljanega jekla- črn mošnjičekBarva: ChromeTovrstni model uporabljajo tudi v barih in restavracijah.
- Zamak ročaj- kromiran zaključek- teflonska spirala- mikro žagin list- ročica iz ponikljanega jekla- črn mošnjičekBarva: GoldTovrstni model uporabljajo tudi v barih in restavracijah.
Polsladki rumeni muškat je pogosta izbira ljubiteljev slajših vin. Vino je srednjega telesa z značilnimi muškatnimi notami, ki spominjajo na limonino travo, citruse, nageljnove žbice in breskev. Odlikuje ga intenzivna cvetica ter prijeten slajši in osvežujoč okus.Ponudimo ga samostojno ali kot aperitiv in k jedem iz azijske kuhinje. Temperatura serivranja: 10-12 °C
Vino se ponaša s temno rdečo barvo ter čudovito aromo rdečega popra in temnega jagodičevja. Je srednje polnega telesa, z dolgim in prijetnim pookusom. Žametni in elegantni tanini se zlijejo v harmonično in kompleksno vino.
Vino se ponaša s temno rdečo barvo ter čudovito aromo rdečega popra in temnega jagodičevja. Je srednje polnega telesa, z dolgim in prijetnim pookusom. Žametni in elegantni tanini se zlijejo v harmonično in kompleksno vino.
Sauvignon in sivi pinot sta priljubljeni sorti štajerskega vinorodnega okoliša, ki so ju v kleti Puklavec family wines povezali v elegantno, sveže in sadno vino. Sauvignon mu daje svežino in mladost, začinjeni z aromami paradižnikovih listov, bezga in lupine citrusov. Sivi pinot doda polnost okusa in harmonijo.Vino je odlična spremljava belemu mesu in perutnini, še posebej pa pomladnim jedem s šparglji. Temperatura serviranja: 10-12 °C
Trikrat destiliran in potrpežljivo staran v kombinaciji starih bourbonovih in sherry sodov, je ta irski viski po svetu poznan po njegovi gladki in nežni aromi.Aroma: lahka, po sladkih citrusih in zelenem jabolku, v kombinaciji podtonov vanilije.Okus: zgodnji okus po svežem sadju vodi do izrazitega, vendar lahkega vrha, ki mu sledi nežni okus lesa in se na koncu razvije v prekrasno vaniljo.Zaključek: odložite kozarec in začutite skoraj masleno mehkobo.