Bosco Monte
Bosco Monte je ekstra deviško olivno olje vrhunske kakovosti, pridobljeno izključno z mehanskimi postopki in hladnim stiskanjem, kar ohranja naravne arome, vitamine in antioksidante. Ustvarjeno je iz skrbno izbranih oljčnih sort: Frantoio, Leccino, Pendolino, Buža Puntoža in Maurino, ki skupaj tvorijo uravnotežen, bogat in prefinjen okus.
Olje odlikuje izjemna eleganca in blaga pikantnost, ki nežno dopolni jedi, ne da bi jih preglasila. Z edinstveno kombinacijo sort, ki niso značilne za večino oljčnih olj v regiji, Bosco Monte izstopa po svoji drugačnosti in kompleksnosti.
Primerno za kulinarične navdušence, ki cenijo avtentičnost, kakovost in sortni značaj oljčnega olja, je Bosco Monte odlična izbira za vse, ki iščejo več kot le olje – iščejo doživetje okusa.
Olje odlikuje izjemna eleganca in blaga pikantnost, ki nežno dopolni jedi, ne da bi jih preglasila. Z edinstveno kombinacijo sort, ki niso značilne za večino oljčnih olj v regiji, Bosco Monte izstopa po svoji drugačnosti in kompleksnosti.
Primerno za kulinarične navdušence, ki cenijo avtentičnost, kakovost in sortni značaj oljčnega olja, je Bosco Monte odlična izbira za vse, ki iščejo več kot le olje – iščejo doživetje okusa.

Izbor vin
Prikaži vse
Olje oljčno ekstra deviško 0,25l
12,00 €
Bosco Monte
Bosco Monte je olivno olje vrhunske kvalitete pridobljeno zgolj z mehanskimi postopki, s hladnem stiskanjem, iz oliv sort Frantoio, Leccino, Pendolino, Buža Puntoža in Maurino. Olje je prefinjenega svežega, sadnega in harmonično blagega okusa, rahlo pikantno, res rahlo. Z našim izborom drevesnih sort smo dosegli drugačnost in neprimerljivost z večino ostalih oljčnih olj iz regije. Sami sebi smo priznali, da smo imeli tudi nekaj sreče, ali pa nam drevesa le vračajo vse dobro, kar naredimo za njih, v obliki dobrega in okusnega olja.UPORABA: Za popoln izkoristek njegove vrhunske kvalitete bo najbolje, da ga dodamo hladnega vsakovrstnim jedem. Tako bomo okušali njegove kvalitete ves čas in vaše brbončice vam bodo hvaležne. Lahko pa na njemu tudi pečemo, saj mu temperatura ne bo škodila, razen oksidantom, katerim bo delno zmanjšala odstotek. Do 220 stC brez skrbi popečete meso, zelenjavo, jajca…