BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Giuseppe Giusti

Minilo je že več kot štiristo let, odkar so predniki družine Giusti napolnili prvo serijo sodov balzamičnega kisa na podstrešju svojega doma na ulici Farini. Balzamični kisi Giusti danes bogatijo jedi najboljših kuharskih mojstrov in krasijo police najprestižnejših trgovin na svetu. In zahvaljujoč zaupanju in zvestobi vseh se še danes s strastjo in navdušenjem posvečajo proizvodnji in prodaji tega čudovitega izdelka, ki je pustil pomemben pečat v izjemni zgodovini Modene.

Izbor vin

Prikaži vse
Preliv Giusti classic z balzamičnim kisom 150ml
Giuseppe Giusti

5,58 €
Glazura z balzamičnim kisom iz Modene je kremasta in nežna, bogata z lesnimi in začimbnimi notami. Za neposredno dodajanje ali uporabo kot preliv.Predlogi za serviranje: sveži in zreli siri, omlete, meso, juhe in sadna solata.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, modificiran koruzni škrob. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Blagovna znamka
Tip
Izdelki za kuhanje
Država
Volumen
0,15
Preliv Giusti classic z balzamičnim kisom in tartufi 150ml
Giuseppe Giusti

6,77 €
Ta gost začimben preliv je nastal iz srečanja balzamičnega kisa Giusti, ki je dobitnik treh zlatih medalj in tartufov. Preliv je mehak, intenziven in obstojen. Dehidriran črni tartuf zori skupaj z balzamičnim kisom iz Modene v lesenih sodih, kar daje popolno ravnovesje okusov.Sestavine: kuhan grozdni mošt, vinski kis in dehidriran tartufStaranje: v starih hrastovih sodihPredlogi za serviranje: goveji tatar, omlete, testenine iz svežih jajc in kremna rižota.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, modificiran koruzni škrob, sok tartufa 1,5%, aroma. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Blagovna znamka
Tip
Izdelki za kuhanje
Država
Volumen
0,15
Čokolada Giusti s polnilom balzamičnega kisa
Giuseppe Giusti

12,41 €
Čokolada z balzamičnim kisom Modena Giusti, proizvedena v sodelovanju z najboljšimi italijanskimi oblikovalci čokolade, so praline iz temne čokolade, polnjene s čokoladno kremo in balzamičnim kisom “Giusti 3 Gold Medals”. Kombinacija balzamičnega kisa s čokolado je nenavadna, vendar je prijetno presenetljivo, kako ta dva elementa sobivata.Je idealen zalogaj za zaključek obroka z dobro kavo.Mlečna čokolada 40% (kakav min. 31% - sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin in sončnični lecitin, naravna aroma vanilije), temna čokolada 28% (kakav min. 50% - kakavova masa, sladkor, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije), pol posneto mleko, balzamični kis iz Modene 6% (kuhan grozdni mošt, vinski kis), sladkor, vaniljev alkohol, invertni sladkor, dekstroza, jajca, pšenična moka, aroma. LAHKO VSEBUJE SLEVI LEŠNIKOV, PISTACIJ, MANDLJEV. VSEBUJE SULFITE.
Blagovna znamka
Država
Preliv Giusti classic z balzamičnim kisom in malinami 150ml
Giuseppe Giusti

5,96 €
Bogat šopek dišav in okusov Balzamičnega kisa iz Modene, ki je dobitnik treh zlatih medalj, ki je obogaten z malinami, ki so več kot 6 mesecev zoreli v hrastovih sodih in ustvarjajo to posebno gosto, sladko in gladko začimbo.Sestavine: kuhan grozdni mošt, vinski kis in malinov sokStaranje: v starih hrastovih sodihPredlogi za serviranje: različni kosi jagnjetine, govedine ali svinjine; primerna kot priloga za sirne krožnike in vanilijev sladoled.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, malinin sok in malinin pire 5%, modificiran koruzni škrob, aroma. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Blagovna znamka
Tip
Izdelki za kuhanje
Država
Volumen
0,15