BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Leon Perdigal

Léon Perdigal je bil prvi vinar pri Ogieru, takoj po ustanovitvi podjetja leta 1859. Rojen v Châteauneuf-du-Pape je poznal vse skrivnosti vina iz doline Rone. Ker je Léon vedno imel pri sebi ključe kleti, si je hitro prislužil vzdevek "papež ključev". V njegovo čast so poimenovali vino, ki izstopa z reliefnim steklom in živo etiketo.

Izbor vin

Prikaži vse
Cotes du Rhone white
Leon Perdigal
Francija
·
Rhona
·
Belo
·
Suho
·
2022
·

9,35 €
To vino je mešanica petih tradicionalnih belih sort, pridobljenih z več vinogradniških območij po južni Roni, vključno z okrožji Vaucluse, Gard, Ardèche in Drôme. Vino je fermentiralo pri nizkih temperaturah in dozorelo brez hrasta. Dostopno vino srednje intenzivnosti in nežno zapleten nos hruške, bele breskve in nežnih vonjev po cvetovih kovačnika. Zaokroženo nebo z prijetnim ravnovesjem med okroglostjo in hrustljavo kislostjo. Dobro vino za vsestransko uporabo pri druženju s hrano. Idealno za piščanca ali ribe v lahkih omakah.
Blagovna znamka
Država
Regija
Rhona
Barva
belo
Volumen
0,75
Sorta
Beli Cuvee
Struktura
sveže belo vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2022
Alkoholna stopnja
13,5 %
Vsebuje
sulfit
Cotes du Rhone red
Leon Perdigal
Francija
·
Rhona
·
Rdeče
·
Suho
·
2021
·

10,94 €
To je klasična mešanica grozdja, pridobljenega z več krajev v južni Roni. Imenovan je bil v čast Léonu Perdigalu, prvemu vinarju kleti v, danes znani, Ogierjevi kleti, ki je bia ustanovljena leta 1859 v Châteauneuf-du-Pape. Na nosu občutimo intenzivne arome rdečega sadja in začimb, z nežno papriko in notami garrigue. Rdeči plodovi z začimbami se nadaljujejo na nebu, ki je srednjega telesa in ima prijetno dolžino. Uživajte ob vseh začinjenih sredozemskih jedeh ali mesu z žara.
Blagovna znamka
Država
Regija
Rhona
Barva
rdeče
Volumen
0,75
Sorta
Rdeči Cuvee
Struktura
sveže rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2021
Alkoholna stopnja
14 %
Vsebuje
sulfit