Testa & Molinaro
Pršut San Daniele je nepogrešljiv del furlanske kulinarične dediščine, ki se skozi leta skrbno ohranja in prinaša prestiž tej svetovno poznani blagovni znamki. Od izbire kakovostnih živali do končnega pršuta je vsak korak natančno nadzorovan in izveden po strogih standardih.
Proces izdelave pršuta San Daniele zahteva čas in potrpežljivost – traja 13 mesecev zorenja, da pršut razvije svoj značilen edinstven okus. Rezultat je mojstrovina z rožnato barvo, gladko in mehko teksturo ter nežno sladkim okusom, ki očara tudi najbolj zahtevne gurmane.
Proces izdelave pršuta San Daniele zahteva čas in potrpežljivost – traja 13 mesecev zorenja, da pršut razvije svoj značilen edinstven okus. Rezultat je mojstrovina z rožnato barvo, gladko in mehko teksturo ter nežno sladkim okusom, ki očara tudi najbolj zahtevne gurmane.
