Katalog poslovnih daril 2023 je tu! 

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Whiskey ABERLOUR 12 YO

Aberlour je vedno dobra izbira, saj gre za enega najbolj cenjenih maltov Speysida, ki so lažji in slajši od ostalih škotskih viskijev.

45,88 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Whiskey ABERLOUR 12 YO
45,88 €
Blagovna znamka
Whiskey Aberlour
Država
Škotska
Volumen
0,7 L
Alkoholna stopnja
40 %

Dolg opis

Je krasen primer, kako dvojno staranje omehča svež citrusov značaj surovega destilata Aberlour. Viski namreč dvojno starajo v dveh tipih sodov, in sicer v šerijevih sodih in sodih iz evropskega hrasta. Ta kombinacija zagotavlja umirjeno uravnoteženost okusov in zlato jantarjevo barvo. Rezultat je viski uravnoteženega, bogatega in sadnega okusa z notami božičnih začimb.

Ta priljubljena pijača že vrsto let pobira nagrade in priznanja na različnih mednarodnih tekmovanjih, kot na primer The Scotch Whisky Masters, International Wine & Spirit
Competition, International Spirits Challenge idr.

V 19. stoletju je James Fleming, sin lokalnega kmeta, uresničil svoje dolgoletne sanje in na tej mistični lokaciji postavil svojo lastno destilarno. Destilarna Aberlour je še danes znana po odličnih viskijih, ki se starajo v ročno izbranih bourbonovih in olorosovih sodih. Ti dajo viskiju note sladke vanilje ali začinjene sadne okuse in zlato jantarjevo barvo. Na tem posebnem mestu se tako bogastvo narave združi s strastjo človeka in trdim delom v edinstvenih in večplastnih enosladnih viskijih.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Whiskey ABERLOUR 12 YO

45,88 €
Ocenite izdelek

Whiskey ABERLOUR 12 YO
45,88 €