BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Franklin & Sons

Pijače Franklin & Sons so bile širši javnosti predstavljene že leta 1886. Kasneje so se bratje Franklin uveljavili kot strokovnjaki pri ustvarjanju pristnih in kakovostnih receptov, ki so nastajali iz okusnih in ročno nabranih sestavin. Danes na trgu ponujajo vrhunske in mednarodno nagrajene tonike, ki obljubljajo edinstveno izkušnjo. Osnova Franklin & Sons tonikov je peneča izvirska voda iz pokrajine Staffordshire.

V ponudbi imajo tonike naravnih okusov, ki ne vsebujejo barvil, sladil in konzervansov. Več kot 130 let kasneje še vedno nadaljujejo z enako vnemo, pri čemer uporabljajo svoje izkušnje in strokovno znanje za ustvarjanje izjemnih naravnih in večkrat nagrajenih pijač.

Izbor vin

Prikaži vse
Popust -30%
Franklin Pink Grapefruit & Lime Soda 0,2L
Franklin & Sons

1,10 € 1,57 € (29.94% popusta)
Naravni sok roza grenivke in limete z gazirano izvirsko vodo.Svetla, popolnoma uravnotežena pijača z grenčičnimi notami.
Blagovna znamka
Država
Velika Britanija
Volumen
0,2
Struktura
pripravljeni mixi
Popust -37%
Franklin Rosemary & Olive Tonic 0,2L
Franklin & Sons

0,99 € 1,57 € (36.94% popusta)
Nagrajeni tonik z rožmarinom in črno olivo ima nežno aromo. Grenkoba oljke in živahnost poskrbita za lepo uravnotežen tonik.
Blagovna znamka
Država
Velika Britanija
Volumen
0,2
Struktura
toniki
Franklin Ginger Beer 0,5L
Franklin & Sons

2,68 €
Večkrat nagrajena klasična britanska pijača, ki lepo združuje sladkost z ostrimi aromami citrusov in toplimi ingverjevimi toni, ki prinašajo rahlo pekoč zaključek. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in sladil ter nobenih konzervansov. Na voljo v 200ml, 275ml in 500ml stekleničkah.
Blagovna znamka
Država
Velika Britanija
Volumen
0,5
Struktura
ginger beer
Franklin Indian Tonic 8x0,5l
Franklin & Sons

27,92 €
Nagrajena nežna mešanica peneče izvirske vode iz pokrajine Staffordshire, arome kinina in najboljšega britanskega sladkorja. Brez glutena. Ne vsebuje umetnih barvil, arom, sladil in konzervansov.
Blagovna znamka
Struktura
toniki