BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Kocbek

Ker je dedek Alojz začrtal pravo pot, tudi danes nadaljujejo s tradicijo, ki omogoča izdelavo najboljših izdelkov, kar jih lahko naredijo. Še vedno uporabljajo isti mlin kot leta 1929 in še vedno obdelujejo olje na enak način kot takrat. In to bodo ohranili za vedno.

Izkušnje in zahteve trga so vzrok, da vam danes lahko nudijo najbolj čista in naravna olja iz izbranih semen, ki so dozorela na poljih še neokrnjene narave.

Strastni so v tem, kar počnejo, in njihov cilj je preprost. Naj gre za bučno olje ali čokolado – izdelati želijo najboljše izdelke, kar jih lahko. Želijo, da strast okusite v vseh njihovih izdelkih in da njihova strast postane vaša strast.

Izbor vin

Prikaži vse
Hladno stiskano bučno olje 250 ml
Kocbek

11,22 €
Sestavine: 100% nerafinirano Štajersko prekmursko bučno olje.V oljarni Kocbek smo to Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija označili s temno etiketo.Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija je prejemnik certifikata kakovosti KBZ “Naše najboljše” Zavoda za turizem Maribor.
Blagovna znamka
Država
Regija
Prekmurje
Struktura
olja
Bučna semena BIO 120g
Kocbek

5,56 €
Za naše izdelke – od čokolade do bučnega olja – uporabljamo le skrbno izbrana semena lokalnih pridelovalcev. Semena preverjamo ročno, da lahko zagotavljamo najmanj 98-odstotno čistost.Bučna semena so v središču naših izdelkov in jim dajejo fantastičen ter edinstven okus. Okus, pri katerem gre zgolj in samo za bučna semena, zato smo tako zelo pozorni na to, kako so semena vzgojena. Vsak pridelek je darilo narave, iz katerega poskušamo pridobiti kar največ okusa in dobrega.Vedno znova, že več kot 90 let, nas navdušuje dejstvo, da se v teh malih semenih skriva ogromno hranilnih sestavin.Uporaba: Bučna semena so pripravljena za užitje, lahko jih uporabite v kuhi, peki, pripravi namazov, dodakom k juham ali drugim jedem.
Blagovna znamka
Država
Struktura
gurmanski dodatki