BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Mare Santo

Grozdje za vino Mare Santo zori na visokokakovostnih tleh na zelenih gričih Goriških Brd v majhni zasebni kleti z dediščino in tradicijo, kjer se mešata topel mediteranski zrak in hladen alpski veter. Grozdje božata in trpata ob pristni tehniki in receptu, s katerim dobi svoj poseben okus. Grozdje se pobira ročno, za vino, potopljeno v čisto, modro Jadransko morje, pa se izberejo le najboljši grozdi. Leto kasneje se rodi Luksuzna penina Mare Santo®.

Izbor vin

Prikaži vse
Penina Mare Santo Rose
Mare Santo
Slovenija
·
Goriška brda
·
Rose
·

50,00 €
Šarm polne strukture in očarljiva eleganca, ki jo imajo samo rosé vina.Kot je znano, je morje s svojo slano vodo izjemno zdravo in blagodejno. In kar je dobro za človeka, bo nedvomno dobro tudi za vino. Gibanje morskega toka na 30 metrih globine ohranja penino vitalno in živo. Morje daje penini skozi zamašek tudi številne minerale, ki dajejo vinu edinstven okus.
Blagovna znamka
Država
Regija
Goriška brda
Barva
rose
Volumen
0,75
Sorta
Modri pinot
Struktura
peneče vino
Alkoholna stopnja
12 %
Vsebuje
sulfit
Penina Mare Santo Brut
Mare Santo
Slovenija
·
Goriška brda
·
Belo
·
Brut
·

50,00 €
Živahnost mehurčkov je naravnost osvežujoča, svetlo rumena z zelenimi odsevi, neprekinjeno perlagiranje. Aroma je široka in vabljiva. Od cedre do zelenega jabolka. Po okusu se ujema z aromo – elegantno in sveže.Kot je znano, je morje s svojo slano vodo izjemno zdravo in blagodejno. In kar je dobro za človeka, bo nedvomno dobro tudi za vino. Gibanje morskega toka na 30 metrih globine ohranja penino vitalno in živo. Morje daje penini skozi zamašek tudi številne minerale, ki dajejo vinu edinstven okus.
Blagovna znamka
Država
Regija
Goriška brda
Barva
belo
Volumen
0,75
Struktura
peneče vino
Sladkorna stopnja
brut
Alkoholna stopnja
12,5 %
Vsebuje
sulfit