BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Perrier-Jouët

V začetku 20. stoletja je vzcvetelo gibanje art nouveau, ki je iskalo navdih v linijah in gibanju narave in skušalo z lepoto in poetiko obarvati vsakodnevno življenje. Te vrednote so odmevale tudi v hiši Perrier-Jouët. Eden od pionirjev gibanja art nouveau, umetnik Emile Gallé, je v letu 1902 ustvaril slavno anemono v zlatu, ki je nato krasila tudi prvo steklenico Perrier-Jouët Belle Epoque vintage v letu 1964. S tem sta se vino in umetnost združila v eno, tej tradiciji pa pri vinski hiši sledijo še danes. Vsaka steklenica te elegantne in plemenite, zračne in sveže penine tako spremeni srečanje s šampanjcem v pravo umetniško doživetje.

Izbor vin

Prikaži vse
Champagne Belle Epoque 2014 Perrier Jouët
Perrier-Jouët
Francija
·
Champagne / šampanija
·
Belo
·
Brut
·
2014
·

199,00 €
V začetku dvajsetega stoletja je vzcvetelo gibanje Art Nouveau, ki je iskalo navdih v linijah in gibanju narave in skušalo z lepoto in poetiko obarvati vsakodnevno življenje. Te vrednote so odmevale tudi v hiši Perrier-Jouët. Eden od pionirjev gibanja Art Nouveau, umetnik Emile Gallé, je v letu 1902 ustvaril slavno anemono v zlatu, ki je nato krasila tudi prvo steklenico Perrier-Jouët Belle Epoque vintage v letu 1964.S tem sta se vino in umetnost združila v eno, tej tradiciji pa pri vinski hiši sledijo še danes. Vsaka steklenica te elegantne in plemenite, zračne in sveže penine tako spremeni srečanje s šampanjcem v pravo umetniško doživetje.Cuveé Belle Epoque odraža letne čase, v katerih nastaja. Vse se začne z mrzlo, suho zimo, ki ji sledita mila pomlad in toplo poletje. Z okusi nežnih citrusov, bele breskve, hruške, grenivke in svežih poletnih cvetlic je ta šampanjec pravi izbor za najbolj dragocene trenutke.
Blagovna znamka
Država
Regija
Champagne / Šampanija
Barva
belo
Volumen
0,75
Struktura
champagne
Sladkorna stopnja
brut
Letnik
2014
Alkoholna stopnja
12,5 %
Vsebuje
sulfit
Champagne Belle Epoque Rose 2013 Perrier Jouët
Perrier-Jouët
Francija
·
Champagne / šampanija
·
Rose
·
Polsuho
·
2013
·

396,00 €
Prvič je bil ustvarjen leta 1978, izdelan pa je le v izjemnih letih in v izjemno omejenih količinah. V vseh letih ostaja zvest svojemu svobodnemu duhu. Perrier-Jouët Belle Époque Rosé je izvrsten šampanjec, subtilen in nežen.
Blagovna znamka
Država
Regija
Champagne / Šampanija
Barva
rose
Volumen
0,75
Struktura
champagne
Sladkorna stopnja
polsuho
Letnik
2013
Alkoholna stopnja
12,5 %
Vsebuje
sulfit