BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Piranske Soline

V Krajinskem parku Sečoveljske soline pridelujejo morsko sol ročno – z orodji in s postopki, osnovanimi na izročilu dedov in pradedov. Rezultat skupnega dela radodarne narave in marljivih solinarjev je visoko kakovosten pridelek izrednega okusa in prvinske kristalaste oblike.

Piranske Soline je avtohtona slovenska blagovna znamka, ki temelji na več kot 700 let stari tradiciji pridobivanja naravne morske soli. Zaobjema kvalitetne prehrambene izdelke, ki temeljijo na morski soli in številne dodatke, namenjene uporabi v kuhinji. Piranska sol z zaščiteno označbo porekla in solni cvet sta nosilna produkta v liniji Piranskih solin.

Izbor vin

Prikaži vse
Solni cvet v steklenički, 70 g
Piranske Soline

6,04 €
Sol posebej izrazitega okusa in vonja, pridelana v Krajinskem parku Sečoveljske soline, pobrana v tankem sloju na površini solnih bazenov.
Blagovna znamka
Država
Struktura
gurmanski dodatki
Sol v vrečki, 250 g
Piranske Soline

4,20 €
Piranska sol, žlahtni pridelek Krajinskega parka Sečoveljske soline, je rezultat dela nemirnega vetra, toplega sonca in marljivih solinarjev. Sol z zaščiteno označbo porekla je lahka in izrednega okusa, ki ga dopolnjuje v kristalih ujeta matična voda.
Blagovna znamka
Država
Struktura
gurmanski dodatki
Začimbna sol mediteran, 75 g
Piranske Soline

5,93 €
Začimbna sol vsebuje nerafinirano morsko jodirano sol, rožmarin, origano, baziliko, šetraj, majaron in sušen paradižnik.
Blagovna znamka
Država
Struktura
gurmanski dodatki