Tudi naše podjetje so prizadele poplave. Vaša naročila bodo odposlana z nekoliko zamude. Hvala za razumevanje!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Moč je v pomoči

10. avgust 2023

Dobrodelna odprodaja vin s poškodovano etiketo

Deli na:

Voda je bila še posebej neizprosna pri nas v Mostah pri Komendi. Naše poplavljeno skladišče je za sabo pustilo veliko blata in druge umazanije, ki smo jo s pomočjo pridnih rok naših zaposlenih, prijateljev in drugih dobrih ljudi nekako uspeli očistiti in pospraviti skladišče do te mere, da lahko poskrbimo tudi za naša vina in druge izdelke. 

Kaj naj rečemo, bilo je grozno in neverjetno, spet smo se veliko naučili in predvsem ponovno spoznali, da je moč v pomoči, da nas ta skupna energija, v kateri izstopajo solidarnost, nesebičnost in pripravljenost, močno povezuje in napoveduje lepši jutri za vse. 

Vsa vina, ki so na odprodaji najdete TUKAJ.Sreča v nesreči je ta, da je več kot 5000 naših steklenic ostalo celih in vsa vina nepoškodovana, steklo in plutovina so poskrbeli za najboljšo možno zaščito. Le etikete so izgubile tisti prvotni sijaj, zato smo vsa ta vina znižali za 20 %. Upamo, da vas sledi nesrečnega dogodka ne bodo odvrnile od nakupa.

Vsa vina, ki so na odprodaji najdete na povezavi TUKAJ.


Vsak ljubitelj vina ve, da je pomembna vsebina in zagotavljamo vam, da so vsa vina ohranila svojo odlično kakovost. Na to prisegamo v skladu z našo družinsko etiko, znanjem in izkušnjami, ki nas oblikujejo že polnih 30 let.

Čutimo odgovornost in srčno zavezo, da pomagamo naprej, zato bomo 1€ od vsake prodane steklenice s poškodovano etiketo namenili tistim, ki pomoč potrebujejo še bolj kot mi.

Naš sosed Franjo na primer, ki se že tako ali tako sooča s težkimi življenjskimi preizkušnjami, je ostal brez glavnih bivalnih prostorov v svoji hiši, voda jih je praktično zalila do stropa. In naši junaki iz Gasilske zveze Komenda in naša društva, ki so ponovno dokazali, da so nemogoče stvari - z odprtimi srci in neskončno poguma - lahko mogoče. 

Hvala vam in računajte na nas.
Spletna prodaja vin poteka normalno, kupite kakšno steklenico ali dve, naš sosed Franjo in gasilci vam bodo hvaležni, mi pa bomo lahko skupaj z našimi predanimi vinarji našli način, da se čimprej vrnemo v normalne tirnice in se posvetimo temu, kar delamo najraje.

Srčen pozdrav.
Družina Koželj
Popust -20%
poplave x Penina Medot Brut 48
Medot
Slovenija
·
Goriška brda
·
Belo
·
Brut
·

22,40 € 28,00 € (20% popusta)
MEDOT 48 je zvrst rebule kot prevladujoče sorte, modrega pinota in chardonnaya. S štiriletnim ležanjem na kvasovkah je najmlajša penina Domačije Medot, ki že kaže karakter in značilnosti resnih šampanjcev.Drobni in subtilni mehurčki so živahni in energični. Rumenozelena in zlata – prepletanje svežine in zrelega zaznamo že na prvi pogled. Na okusu zaznamo pecivo in bele sadeže, citruse, ter polno in harmonično mineralnost, ki se zaključi v prepričljivem in dolgem zaključku. Nos je svež, saden, mineralen. Prevladuje nota zrelega Zlatega delišesa, ki se prekriva z vonjem bele breskve in mandljevega cveta. V ozadju zaznamo nežne avtolitične note štiriletnega ležanja na kvasovkah.
Blagovna znamka
Država
Regija
Goriška brda
Barva
belo
Volumen
0,75
Sorta
Beli Cuvee
Struktura
peneče vino
Sladkorna stopnja
brut
Alkoholna stopnja
12,5 %
Vsebuje
sulfit
Deli na: