BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Klet Krško predstavila novo podobo Cvička

03. oktober 2023

Nova doba Cvička je tu!

Deli na:

Svežina Cvička v novi podobi

Klet Krško razbija stereotipe in predstavlja novo etiketo, ki ni tipično vinska. Poudarjajo razlikovanje od konkurence ter še bolj nazorno predstavljajo vinskega posebneža in njegov potencial. Jasnemu značaju vina sledi značaj etikete.  Minimalistična vizualna podoba odraža preprostost ljudi, ki cviček pridelujejo ter enostavnost sporočila - od ljudi za ljudi.

Identiteta cvička - osvežilen, sodoben, edinstven

JE OSVEŽILEN

Kombinacija arom in svežega grozdja, skupaj z nizko stopnjo alkohola ustvarja svežino, ki navdihuje.

JE SODOBEN 

Svetovni vinski trendi se gibajo v smeri aromatičnih, nizkoalkoholnih in nizkokaloričnih vin, kar predstavlja popolno priložnost za mednarodni preboj posebneža s Kleti Krško.

JE EDINSTVEN 
Posebnost cvička je v njegovi filozofiji pridelave in načinu uživanja. Je vino, ustvarjeno za druženje in osvežitev. Ni kisel. Je vino brez sladkorja in z nizko alkoholno stopnjo.
Cviček Original 1/1
Klet Krško
Slovenija
·
Dolenjska
·
Rdeče
·
Suho
·
2022
·

3,46 €
Cviček P.T.P. (priznano tradicionalno poimenovanje) ponotranja dolenjsko pokrajino in človeka. Če se dotakneš dolenjske zemlje, poduhaš naše reke, travnike in gozdove, boš v prepletu vonjev prepoznal domačnost cvička, ki očara s svojo enostavnostjo in preprostostjo. Cviček je namreč takšen kot dolenjski človek. Da bi opisal njegovo veličino, ne potrebuješ veliko besed – je ljudsko vino, zato ga imamo radi.
Blagovna znamka
Država
Regija
Dolenjska
Barva
rdeče
Volumen
1
Sorta
cviček
Struktura
rdečkasto vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2022
Alkoholna stopnja
10 %
Vsebuje
sulfit
Deli na: