BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Izdelek ima lahko drugačno embalažo ali etiketo od te, ki je na sliki.

Whiskey ABERLOUR 16YO 0,7l

Aberlour 16 Y.O. je odlična izbira za vse ljubitelje sladkih in raznolikih okusov, ki se ne bojijo sprememb. Zaradi svoje izpopolnjene in dodelane strukture se viski uvršča v sam vrh mednarodne priljubljenosti.

87,59 €

Na zalogi
Preveri razpoložljivost v trgovini
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Whiskey ABERLOUR 16YO 0,7l
87,59 €
Blagovna znamka
Whiskey Aberlour
Država
Škotska
Volumen
0,7 L
Alkoholna stopnja
40 %

Dolg opis

V 19. stoletju je James Fleming, sin lokalnega kmeta, uresničil svoje dolgoletne sanje in na tej mistični lokaciji postavil svojo lastno destilarno. Destilarna Aberlour je še danes znana po odličnih viskijih, ki se starajo v ročno izbranih bourbonovih in olorosovih sodih. Ti dajo viskiju note sladke vanilje ali začinjene sadne okuse in zlato jantarjevo barvo. Na tem posebnem mestu se tako bogastvo narave združi s strastjo človeka in trdim delom v edinstvenih in večplastnih enosladnih viskijih.

Njegova priljubljenost je zelo velika, izvažajo ga namreč v več kot 50 držav. Na splošno je to viski zelo prijetnega in bogatega okusa. Vonj po rozinah z namigom karamele in oreščkov napoveduje poln, sadno začinjen okus, kjer lahko začutite tudi smetanovo karamelo in priokus banane. Pookus je karameliziran in meden.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Whiskey ABERLOUR 16YO 0,7l

87,59 €
Ocenite izdelek

Whiskey ABERLOUR 16YO 0,7l
87,59 €