Tudi naše podjetje so prizadele poplave. Vaša naročila bodo odposlana z nekoliko zamude. Hvala za razumevanje!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

zzysh Champagne Preserver

Zzysh®Champagne predstavljata elegantno rešitev za vse ljubitelje mirnih vin, penečih vin in šampanjcev ter sta nepogrešljiv vinski pripomoček vsakega gospodinjstva. Švicarska inovacija, ki na enostaven način ohrani odprto steklenico vina ali šampanjca še nekaj tednov.

79,90 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
zzysh Champagne Preserver
79,90 €
Blagovna znamka
Zzysh
Država
Švica

Dolg opis

Ste odprli steklenico vina, vendar je niste izpraznili do konca? Bi si ob kosilu radi privoščili kozarec rdečega vina, vendar ne želite odpirat steklenice, saj gre le za kozarec vina? Švicarski revolucionarni sistem za ohranjanje mirnih in penečih vin ter šampanjcev bo postal nepogrešljiv pripomoček v vašem gospodnijstvu. Zzysh®Wine in Zzysh®Champagne ohranjata vino in šampanjec v takem stanju kot je bilo ob odprtju steklenice in to še nekaj tednov po tem ko ste potegnili zamašek iz steklenice.

zzysh® je revolucionarni vinski pripomoček, ki ohranja naraven okus in kakovost vina še nekaj tednov po odprtju. Ščiti pred oksidacijo, hkrati pa ohranja okus in penini najpomembnejše mehurčke. Ta edinstvena švicarska tehnologija v primeru penečih vin stisne zrak v steklenici z mešanico plina argona in ogljikovega dioksida.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

zzysh Champagne Preserver

79,90 €
Ocenite izdelek

zzysh Champagne Preserver
79,90 €