BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Curioso rdeče

To škrlatno rdeče vino ima zapeljive vonjave po črnih sadežih in slivah z rahlim dodatkom lesa, saj je vino zorelo v 500 litrskih hrastovih sodih leto dni.

8,29 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Curioso rdeče
8,29 €
Blagovna znamka
Linija
Kristančič Curioso
Država
Regija
Goriška brda
Barva
rdeče
Volumen
0,75 L
Sorta
Rdeči Cuvee
Struktura
sveže rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2021
Alkoholna stopnja
12,5 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

To škrlatno rdeče vino ima zapeljive vonjave po črnih sadežih in slivah z rahlim dodatkom lesa, saj je vino zorelo v 500 litrskih hrastovih sodih leto dni. Odlikuje ga lepa sadnost, je polnega, živahnega okusa z nežnim priokusom taninov, ki zaokrožujejo harmoničnost vina z dolgim zatonom. Ponudimo ga ohlajenega na 14-18˚C k narezkom iz suhih mesnin, svinjski pečenki, krompirjevim njokom v divjačinski omaki, pečeni jagnjetini, mehki siri z belo plesnijo, prebrancu.

Temperatura serviranja

14-18˚C

Videz

Škrlatno rdeče vino.

Vonj

Zapeljive vonjave po črnih sadežih in slivah z rahlim dodatkom lesa, saj je vino zorelo v 500 l hrastovih sodih leto dni.

Okus

Odlikuje ga lepa sadnost, je polnega, živahnega okusa z nežnim priokusom taninov, ki zaokrožujejo harmoničnost vina z dolgim zatonom.

Sortni sestav

Merlot 70%, Cabernet sauvignon 30%

Ujemanje s hrano

narezki iz suhih mesnin, s svinjsko pečenko, krompirjevimi njoki v divjačinski omaki, pečeni jagnjetini, mehikimi siri z belo plesnijo, prebrancem

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Curioso rdeče

8,29 €
Ocenite izdelek

Curioso rdeče
8,29 €