Katalog poslovnih daril 2023 je tu! 

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Skladiščna odprodaja poplavljenih vin

04. oktober 2023

5. - 7. oktobra vabljeni v Koželj Wines v Mostah pri Komendi

Deli na:

Finalna odprodaja poplavljenih steklenic

Izvirno slovensko ime za oktober je vinotok - že samo ime pa nakazuje, da je deseti mesec v letu toliko bolj posvečen žlahtni kapljici.

Izkoristite priložnost, da (po posebni promocijskj ceni) poskrbite za novo zalogo vina. Med četrtkom, 5. oktobra in soboto 7. oktobra, pripravljamo finalno razprodajo poplavljenih steklenic in s tem pripravljamo prostor tudi za vse novosti, ki prihajajo.

Dobrodelna akcija se zaključuje

S tem se tudi zaključi naša dobrodelna akcija. 1€ od vsake prodane steklenice s poškodovano etiketo bomo namenili našemu sosedu Franju, ki mu je voda uničila dom, ter Gasilski zvezi Komenda in društvom, ki so ponovno dokazali, da so nemogoče stvari mogoče.

Srčna hvala vsem!

Pridružite se nam v Mostah pri Komendi. Četrtek in petek med 8. in 18. uro ali soboto med 8. in 12. uro in si zagotovite najljubše klasike po znižani ceni

Vsa vina, ki so na odprodaji lahko naročite tudi preko spleta. Seznam vin s poškodovano etiketo najdete TUKAJ.


Vsak ljubitelj vina ve, da je pomembna vsebina in zagotavljamo vam, da so vsa vina ohranila svojo odlično kakovost. Na to prisegamo v skladu z našo družinsko etiko, znanjem in izkušnjami, ki nas oblikujejo že polnih 30 let.


Se vidimo!

Popust -30%
poplave x Cabernet sauvignon
Lisjak Radivoj
Slovenija
·
Vipavska dolina
·
Rdeče
·
Suho
·
2020
·

6,65 € 9,50 € (30% popusta)
Z globoko rubinasto rdečo barvo intenzivno obarvano vino, čiste in jasne prosojnosti. Takoj na prvem nosu je brezhiben in popoln. Zeliščno travnate vonjave prevladujejo pred sadnimi, največ je popra, zelene paprike in kave. V ozadju se sortna sadna nota temnega jagodičevja lepo poigrava z mineralno sledjo terena.
Blagovna znamka
Država
Regija
Vipavska dolina
Barva
rdeče
Volumen
0,75
Sorta
Cabernet Sauvignon
Struktura
zrelo rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2020
Alkoholna stopnja
12,5 %
Vsebuje
sulfit
Deli na: