BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Malvazija

Barva je zlato rumena, iskriva. Vonj je zelo intenziven in fin. Harmonično vino, izrazito polnega okusa, z ravno prav svežine in mehkobe, je zaokroženo in mineralno.

14,30 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Malvazija
14,30 €
Blagovna znamka
Linija
Guerila Classic
Država
Regija
Vipavska dolina
Barva
belo
Volumen
0,75 L
Sorta
Malvazija
Struktura
sveže belo vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2021
Alkoholna stopnja
13,5 %
Eko
Da
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Barva je zlato rumena, iskriva. Vonj je zelo intenziven in fin. Prepoznamo arome po mediteranskih dišavnicah, belem cvetju, senu in beli breskvi, v kombinaciji s sadnimi ter cvetnimi notami. Harmonično vino, izrazito polnega okusa, z ravno prav svežine in mehkobe, je zaokroženo in mineralno.

Ročna trgatev biodinamično pridelanega grozdja. Kratka maceracija grozdne drozge, blago stiskanje in dekantacija mošta. Spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami in spontan biološki razkis. Šestmesečno zorenje vina v inoks cisternah na lastnih drožeh. Stekleničenje brez filtracije z minimalnim dodatkom žvepla.

Temperatura serviranja

8–12 °C

Videz

Barva je zlato rumena, iskriva.

Vonj

Vonj je zelo intenziven in fin. Prepoznamo arome po mediteranskih dišavnicah, belem cvetju, senu in beli breskvi, v kombinaciji s sadnimi ter cvetnimi notami.

Okus

Harmonično vino, izrazito polnega okusa, z ravno prav svežine in mehkobe, je zaokroženo in mineralno.

eko

da

Pridelava

Ročna trgatev biodinamično pridelanega grozdja. Kratka maceracija grozdne drozge, blago stiskanje in dekantacija mošta. Spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami in spontan biološki razkis.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Malvazija

14,30 €
Ocenite izdelek

Malvazija
14,30 €