Katalog poslovnih daril 2023 je tu! 

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Malvazija

Barva je zlato rumena, iskriva. Vonj je zelo intenziven in fin. Harmonično vino, izrazito polnega okusa, z ravno prav svežine in mehkobe, je zaokroženo in mineralno.

14,30 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Malvazija
14,30 €
Blagovna znamka
Linija
Guerila Classic
Država
Regija
Vipavska dolina
Barva
belo
Volumen
0,75 L
Sorta
Malvazija
Struktura
sveže belo vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2021
Alkoholna stopnja
13,5 %
Eko
Da
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Barva je zlato rumena, iskriva. Vonj je zelo intenziven in fin. Prepoznamo arome po mediteranskih dišavnicah, belem cvetju, senu in beli breskvi, v kombinaciji s sadnimi ter cvetnimi notami. Harmonično vino, izrazito polnega okusa, z ravno prav svežine in mehkobe, je zaokroženo in mineralno.

Ročna trgatev biodinamično pridelanega grozdja. Kratka maceracija grozdne drozge, blago stiskanje in dekantacija mošta. Spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami in spontan biološki razkis. Šestmesečno zorenje vina v inoks cisternah na lastnih drožeh. Stekleničenje brez filtracije z minimalnim dodatkom žvepla.

Temperatura serviranja

8–12 °C

Videz

Barva je zlato rumena, iskriva.

Vonj

Vonj je zelo intenziven in fin. Prepoznamo arome po mediteranskih dišavnicah, belem cvetju, senu in beli breskvi, v kombinaciji s sadnimi ter cvetnimi notami.

Okus

Harmonično vino, izrazito polnega okusa, z ravno prav svežine in mehkobe, je zaokroženo in mineralno.

eko

da

Pridelava

Ročna trgatev biodinamično pridelanega grozdja. Kratka maceracija grozdne drozge, blago stiskanje in dekantacija mošta. Spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami in spontan biološki razkis.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Malvazija

14,30 €
Ocenite izdelek

Malvazija
14,30 €