Vino odlikuje rumenkasto slamnat videz s pogostimi zlatimi odtenki. Solzice na steni kozarca govorijo o vinu s hrbtenico. Suho sadje in dim pečenega mesa z kančkom belega popra dominirajo na nosu. V ustih je zelo sočno, harmonično, okroglo in vanilijasto. Pookus po agrumih in suhih pomarančnih lupinah je več kot zapeljiv in poln svežine. Okus je mehkoben in prijeten.Ponudimo ga pri temperaturi 14–18 °C. Ponudimo ga k prekajeni postrvi s polento, telečjemu zrezku z gobicami, pršutu, dunajskemu zrezku, riba v pečici s krompirjem.
Nizkokalorična različica nagrajene naravne Indian Tonic Water, narejena po istih postopkih s penečo izvirsko vodo, dodatki ter polovico manj sladkorja kot pri naravnem Indian toniku. Ne vsebuje umetnih barvil, arom in sladil ter konzervansov.
IMAGINE DRY GIN je neklasičen London dry gin iz 23 različnih naravnih aromatov in pridihom bohinjskih cvetlic. ZELIŠČA: Brinje, koriander, korenina perunike, lupine citrusov, črn in rdeč ribez, ruševje, materina dušica, cvetovi vrtnice, listi limete kaffir...AROMA: Saden in svež, kompleksen in zeliščen, umirjena aroma po brinju, z zemeljskim zaključkom.OKUS: Prijeten, uravnotežen, zeliščen in rahlo pikanten, z dolgim sadnim in rahlo sladkim zaključkom.Sadne sveže arome, kompleksen in zeliščen, umirjena aroma po brinju, z zemeljskim zaključkom. Okus je prijeten, uravnotežen, zeliščen in rahlo pikanten, z dolgim sadnim in rahlo sladkim zaključkom. Zaključek je saden, topel in rahlo sladek, dolgotrajen pookus. Vse tri skupaj dajejo ginu posebno večplastnost arome in okusa ter neverjetno sadnost in svežino, ki vas ne bodo pustile ravnodušnih.
Malfy Originale je klasičen suhi džin z italijanskim preobratom, narejen iz zelišč, kot so brin, limonina lupinica obalnih limon, koriander, kitajski cimet in korenine angelike oziroma zdravilnega gozdnega korena. Njegova barva je kristalno čista, steklenica in etiketa pa se zgledujejo po barvah zasneženih vrhov in okoliških gorskih jezer. Mineralna voda iz bližnjega izvira je tudi eden glavnih dejavnikov neverjetne čistosti okusa džina Malfy.
Navdušujoče sortno saden, robusten. Nastop elegance v 2 – 3 letih.Zrel, tipičen za daljše dozorevanje. Rdeče vino zrelih zaznav dozorelega rdečega sadja (srednje zrela robida, bezgove jagode, zrela višnja). Na vonju prisotne dimne in zemljene note. Rahla adstringenca na ustnicah dopolnjuje vino in animira pivca.Vino je dozorelo, primerno za takojšnje uživanje ali nadaljnje staranje 6 -10 let.Tehnologija pridelaveVino je kombinacija dveh različnih leg in starosti vinogradov ter šestih različnih klonov: R4, R9. R18, R20, 115, 777. Zelo majhna obremenitev trsov. Bogato, zelo zrelo grozdje. Pridelka se dopolnjujeta in tako zmanjšujeta moment letnika.Pred maceracijo koncentracija barve in taninov z odtokom dela mošta – saigne (10 – 20 %). 10 – 12 dnevna maceracija v nerjaveči posodi z 10 % nepecljanega grozdja. Staranje 14 mesecev v francoskih Louis Latour barrique sodih. Kontrolirano mlečnokislinsko vrenje, 6 mesecev aktivnega mešanja kvasnega sedimenta (batonage).
Sortni sestav: 100% gleraSlamnato-rumene barve z zelenkastimi odtenki, z izrazitim sadno-cvetnim vonjem (jabolka, hruška,akacija, agrumi), izrazito kislino, lepo uravnoteženo ssladkorjem.Najboljše popiti mladega.Odličen aperitiv, ki lahko ostane na mizi in spremlja vse jedi.
Sorta: 90% glera, 10% pinot neroElegantne, nežno roza barve. Sadne note s pridihom jagodičja in tropskega sadja. Zaznane cvetlične note, s pridihom vrtnic in vijolic. Sveže in blago vino, z intenzivnim in obstojnim priokusom cvetlic ter z notami gozdnih jagod.Priporočena temperatura serviranja:6-8°C
Globoke vijolične barve. Cvetica je kompaktna, široka. Prevladujejo zreli črni sadeži, kuhana sliva, zrelo, sočno. Zelo lepo zloženo, izjemno pestro, nobena izmed not ne izstopa, najdemo pa jih veliko. Suho, krepkejše, kljub polni zrelosti premore obilico svežine in živahnosti. Z obilico zrelih taninov, ki se bodo še omehčali. Dolg pookus, gre za odlično rdečo zvrst visokega formata.Vse trte malo obremenjene, 20 % pod 6 grozdov na trs. Močno zrelo grozdje. Grozdne konice odrezane ob začetku avgusta (začetek obarvanja).Dva dni hladne maceracije in 8 dni klasične maceracije. Vino se je 16 mesecev staralo v slavonskih in francoskih barrique sodčkih (10 % novih sodov). Kontrolirano mlečnokislinsko vrenje in 3 mesece aktivnega mešanja.