BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Cabernet sauvignon Capo D Istria

Vino je zelo bogatega in polnega okusa, v katerem lahko najdemo note višenj v žganju, temne čokolade in tobaka. Vino lepo spremlja biftke in steake, še posebej, ko so v družbi poprovih in čebulnih omak ter tartufov.

17,15 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Cabernet sauvignon Capo D Istria
17,15 €
Blagovna znamka
Linija
Capo D'Istria
Država
Regija
Slovenska Istra
Barva
rdeče
Volumen
0,75 L
Sorta
Cabernet Sauvignon
Struktura
zrelo rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2020
Alkoholna stopnja
13,5 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Pridelava: Ročna trgatev v prvi polovici oktobra. Odlično dozorelo grozdje je po pecljanju doživelo daljšo maceracijo do 18 dni. Po biološkem razkisu je zorelo izključno v 225-litrskih barrique sodčkih najmanj 3 leta oziroma do stekleničenja.

Globoko intenzivna rubinasta barva z granatnim odtenkom. V aromi tega vina najdemo zrelo višnjo, slivovo marmelado, zeleni poper, temno čokolado, podrast, v zaključku pa lahko uživamo v prefinjenih notah lesa. Vino je zelo bogatega in polnega okusa, v katerem lahko najdemo note višenj v žganju, temne čokolade in tobaka. Zaključuje z lepim, dolgim pookusom, v katerem nas razvajajo žametni tanini.

Vino in hrana: Vino lepo spremlja biftke in steake, še posebej, ko so v družbi poprovih in čebulnih omak ter tartufov. Lepo se prileže tudi k divjačini.

Temperatura serviranja

16-18 °C

Videz

Globoko intenzivna rubinasta barva z granatnim odtenkom

Vonj

V aromi tega vina najdemo zrelo višnjo, slivovo marmelado, zeleni poper, temno čokolado, podrast, v zaključku pa lahko uživamo v prefinjenih notah lesa.

Okus

Vino je zelo bogatega in polnega okusa, v katerem lahko najdemo note višenj v žganju, temne čokolade in tobaka. Zaključuje z lepim, dolgim pookusom, v katerem nas razvajajo žametni tanini.

Pridelava

Odlično dozorelo grozdje je po pecljanju doživelo daljšo maceracijo do 18 dni. Po biološkem razkisu je zorelo izključno v barrique sodčkih najmanj 3 leta. Do stekleničenja se vino plemeniti v velikih hrastovih sodih

Ujemanje s hrano

biftek, steak, poprove in čebulne omake in tartufi, divjačino

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Cabernet sauvignon Capo D Istria

17,15 €
Ocenite izdelek

Cabernet sauvignon Capo D Istria
17,15 €