BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Whiskey ABERLOUR A´BUNADH

Aberlour A’bunadh je zvest svojemu imenu, ki v gelščini pomeni original. Vsaka skrbno ročno izdelana serija zagotavlja unikaten in močan viski, ki je med poznavalci viskija že dosegel kultni status.

76,69 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Whiskey ABERLOUR A´BUNADH
76,69 €
Blagovna znamka
Whiskey Aberlour
Država
Škotska
Volumen
0,7 L
Alkoholna stopnja
59,9 %

Dolg opis

Ustvarili so ga v čast in spomin na ustanovitelja destilarne, Jamesa Fleminga, zanj pa uporabljajo le tradicionalne metode brez hladne filtracije ali drugih sodobnih postopkov.
Rezultat je težji, kremast in neponovljiv enosladni viski rdečkasto zlate barve z Nepozabnim sadno začinjenim okusom in intenzivnim značajem.

Ta originalna pijača se je odlično odrezala tudi na tekmovanjih, kot so World Whiskies Awards, The International Whisky Competition in International Wine & Spirit Competition,
kjer je pometla s konkurenco.

V 19. stoletju je James Fleming, sin lokalnega kmeta, uresničil svoje dolgoletne sanje in na tej mistični lokaciji postavil svojo lastno destilarno. Destilarna Aberlour je še danes znana po odličnih viskijih, ki se starajo v ročno izbranih bourbonovih in olorosovih sodih. Ti dajo viskiju note sladke vanilje ali začinjene sadne okuse in zlato jantarjevo barvo. Na tem posebnem mestu se tako bogastvo narave združi s strastjo človeka in trdim delom v edinstvenih in večplastnih enosladnih viskijih.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Whiskey ABERLOUR A´BUNADH

76,69 €
Ocenite izdelek

Whiskey ABERLOUR A´BUNADH
76,69 €