BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Barbera selection

Barva je rubinasto rdeča, živahna. Prepletajo se kompleksne arome po dozorelih robidnicah, borovnicah, jagodičevju, gozdni podrasti, popru. Bogat, poln okus z dolgim pookusom in izrazito svežino.

22,80 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Barbera selection
22,80 €
Blagovna znamka
Linija
Guerila Selection
Država
Regija
Vipavska dolina
Barva
rdeče
Volumen
0,75 L
Sorta
Barbera
Struktura
zrelo rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2021
Alkoholna stopnja
14 %
Eko
Da
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Barva je rubinasto rdeča z vijoličnimi odtenki, izredno globoka. Vonj je zelo intenziven in fin. Ob segrevanju se nam vino počasi odpira. Prepletajo se kompleksne arome po zrelih robidnicah, borovnicah, temnih gozdnih sadežih, podrasti, mediteranskih dišavnicah in usnju. Elegantno vino polnega telesa ima bogat, poln okus, z dolgim pookusom in izrazito svežino.

Ročna trgatev biodinamično pridelanega grozdja, s selekcijo grozdov v vinogradu. Dolga maceracija in spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami. Spontan biološki razkis. Vino zori leto in pol na drožeh v tradicionalnem velikem hrastovem sodu. Stekleničeno je brez filtracije in z minimalnim dodatkom žvepla.

Temperatura serviranja

15-18 °C

Videz

Barva je rubinasto rdeča z vijoličnimi odtenki, izredno globoka.

Vonj

Vonj je zelo intenziven in fin. Ob segrevanju se nam vino počasi odpira. Prepletajo se kompleksne arome po zrelih robidnicah, borovnicah, temnih gozdnih sadežih, podrasti, mediteranskih dišavnicah in usnju.

Okus

Elegantno vino polnega telesa ima bogat, poln okus, z dolgim pookusom in izrazito svežino.

eko

da

Pridelava

Ročna trgatev biodinamično pridelanega grozdja, s selekcijo grozdov v vinogradu. Dolga maceracija in spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami. Spontan biološki razkis.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Barbera selection

22,80 €
Ocenite izdelek

Barbera selection
22,80 €