To rdeče vino, ki prihaja iz okolice Primoštena, s seboj nosi šopek intenzivnih arom rdečega sadja, obogaten z začimbnimi notami zdravilnih zelišč. V vsakem požirku Babića se čuti boj vinogradnikov z divjo pokrajino Dalmacije, kjer vlada sonce in kjer je življenje globoko ukoreninjeno.Babić je sorta, ki je zelo odporna na sušo in uspeva tudi v skrajnih razmerah sredozemskega podnebja. Trta je bujne rasti in daje srednje do velike grozde s temno obarvanimi jagodami.Vina iz sorte Babić zaznamuje temna, rubinasto rdeča barva ter bogate, kompleksne arome. Okus je pogosto poln, s poudarjenimi tanini in notami temnega sadja, začimb, suhega zelišča, občasno pa tudi s subtilnimi odtenki čokolade in tobaka. Vina Babić imajo dober potencial za dolgo zorenje, pri katerem razvijejo dodatne plasti okusov in arom.
Popolno vino z bogato rubinasto barvo in intenzivnimi aromami prezrelih borovnic ter črnih češenj. Strukturiran okus s harmoničnim ravnovesjem taninov in kislin zagotavlja izjemno doživetje za prave ljubitelje vina. Pakirano v darilnem tulcu.
Vino je narejeno iz sort grozdja "Kisi" in "Mtsvane", pridelanih v vasi Alkmeta v regiji Kaherti. Vino ima bledo zlato barvo in lahko telo, vonj po tropskem sadju in poljskem cvetju. Okus je lahek, z zmernim pookusom. Priporočljivo je uživati s sirom, zelenjavo, ribami in morskimi sadeži.
Plavac mali je sorta, ki daje majhne grozde s temnordečimi, skoraj črnimi jagodami. Trta je izjemno odporna na sušo in uspeva v zelo toplih in suhih razmerah, zaradi česar je idealna za dalmatinsko podnebje.Vina se odlikujejo z intenzivno temno barvo, visokim deležem taninov in alkohola ter kompleksnimi aromami. Okus je pogosto bogat, z notami temnega sadja, kot so slive in češnje, ter dodatnimi toni začimb, čokolade in včasih tobaka. Vina plavca malega imajo velik potencial za staranje, med katerim razvijajo še bolj kompleksne arome in okuse.
Pošip, bela zvezda južnih vinogradov, nosi močan pečat dalmatinskega sonca. Njegova vina izžarevajo svežino citrusov in breskve, z dotikom mineralnosti, ki jo daje kamnita zemlja, iz katere raste.Pošip je sorta, ki daje srednje do velike grozde z jagodami zlato rumene barve. Trta je odporna na sušo in bolezni, kar jo naredi idealno za mediteransko podnebje. Najbolje uspeva v toplih in sončnih razmerah, na apnenčastih in skrilavih tleh.Vina iz pošipa so običajno polnega telesa, z višjo alkoholno stopnjo in kompleksnimi aromami. Značilne arome vključujejo note zrelega sadja, kot so marelice, breskve in fige, obogateno z odtenki medu in mandljev. Vina pošip pogosto odlikujeta izrazita mineralnost in dobra kislina, kar jim daje svežino in dolgoživost. Uživamo jih lahko kot mlada vina ali pa jih staramo več let, pri čemer razvijejo dodatne plasti arom in okusov.
Vino je narejeno iz grozdja sorte "Saperavi", pridelanega v coni Babaneuri v regiji Kakheti. Fermentirano po tradicionalni gruzijski tehnologiji. Odlikuje ga temna barva granatnega jabolka in rahel pookus po hrastu, ki ga odlikujeta aroma črne češnje in robide, polno sadnih tonov z močnimi tanini in pookusom.
Bogato in sveže vino z aromami agrumov in zrelih sadnih not, ki navdušuje z živahno kislino in prijetno mineralnostjo. Pakirano v lepem darilnem tulcu.
Tribidrag je sorta, ki daje srednje do velike grozde s temno rdečimi, skoraj črnimi jagodami. Trta je zelo prilagodljiva in lahko uspeva v različnih podnebnih pogojih, čeprav najboljše rezultate dosega v toplih, sončnih legah.Vina, proizvedena iz tribidraga, so običajno polnega telesa, z višjo vsebnostjo alkohola in intenzivnimi aromami temnega sadja, kot so robide in češnje, ter začimbnimi notami, vključno s poprom in cimetom. Pogosto imajo bogate tone čokolade, tobaka in vanilije, zlasti po zorenju v hrastovih sodih. Vina iz tribidraga imajo dober potencial za staranje, pri katerem razvijejo dodatno kompleksnost.
Stari vinjak, vinski destilatNaravna žgana pijača iz vina lokalnih avtohtonih sort. Dvojna destilacija v kotlu na parni kopeli. Dolgo zorjenje v izbranih hrastovih sodih.
Sadno žganje iz hrušk pridelanih iz skrbno negovanih in ročno obranih lokalnih jabolk. Naravno sadno žganje, dvojna destilacija v kotlu na parni kopeli ohranja polno aromo in značaj zrelih hrušk.
Sadno žganje iz jabolk pridelanih iz skrbno negovanih in ročno obranih lokalnih jabolk. Naravno sadno žganje, dvojna destilacija v kotlu na parni kopeli ohranja polno aromo in značaj zrelih jabolk.
Sadno žganje iz marelic pridelanih iz skrbno negovanih in ročno obranih lokalnih jabolk. Naravno sadno žganje, dvojna destilacija v kotlu na parni kopeli ohranja polno aromo in značaj zrelih marelic.