BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Louis Roederer - "World's Most Admired Champagne Brands" 2022

20. april 2022

Louis Roederer se je že tretje leto zapored uvrstil na prvo mesto na svetovnem tekmovanju za najboljši šampanjec.

Deli na:
Louis Roederer se je že tretje leto zapored uvrstil na prvo mesto na svetovnem tekmovanju za najboljši šampanjec, ki ga na podlagi glasov več kot 300 vinskih strokovnjakov po vsem svetu podeli Drinks international magazine.

Kot pravi Giles Fallowfield iz Drinks International: »Louis Roederer je tri leta zapored na vrhu najbolj občudovanih blagovnih znamk šampanjca, kar ni uspelo še nobenemu drugemu, in to je fantastičen dosežek. To ni naključje, je rezultat trdega dela, ki si prizadeva za izboljšanje vseh vidikov poslovanja, nenehno išče izboljšave tako v upravljanju vinograda kot v vinarstvu.«

To odlikovanje je tudi spoštovanje drznih zavez, ki so jih sprejeli člani družine Maison, ki že več kot dve stoletji vodijo usodo Louisa Roedererja. Glavna zaveza Louis Roedererja je zaveza naravi. Skozi vse sezone na najbolj spoštljiv način obdelujejo vinograd, s ciljem ponoviti ta edinstven odnos v svojih vinih.
Champagne Collection 242 Magnum Deluxe Gift Box
Roederer
Francija
·
Champagne / šampanija
·
Belo
·
Brut
·

139,50 €
Collection 242 temelji na izboru parcel v osrčju regije Champagne, ki ustrezajo njeni identiteti in kjer je poudarek na praksah trajnostne rasti.To vino vstopa v novo, pomembno fazo. To je več kot le evolucija v slogu, je korenita sprememba, revolucija, ki je rodila ta "multi-vintage" Collection šampanjec. Gre za pomemben mejnik v napredku in absolutni kakovosti.Vsak letnik ima svojo identiteto, ki se bo ostopoma in v celoti razkrivala. Zbirka 242 predstavlja 242 letino hiše šampanjca.
Blagovna znamka
Država
Regija
Champagne / Šampanija
Barva
belo
Volumen
1,5
Sorta
penine
Struktura
champagne
Sladkorna stopnja
brut
Alkoholna stopnja
12 %
Vsebuje
sulfit
Deli na: