SPLETNA TRGOVINA TRGOVINA

Degustacijski paketi

Degustacijski paketi

Se nemalokrat zgodi, da brskate po spletni strani in iščete vino, ki vas bo očaralo, prevzelo, navdušilo, naučilo kaj novega ali pa vam prišepnilo svojo zgodbo? Zavedamo se, da izbira ni lahka in da je odvisna od priložnosti, od ljudi, morda celo od vašega razpoloženja…

Pred vami so degustacijski paketi, ki smo jih sestavili z ljubeznijo in željo ponuditi pester nabor vin – slovenskih, francoskih, španskih, italijanskih, tistih malce bolj poznanih in tistih, ki se skrivajo v ozadju, a si vseeno zaslužijo svojo priložnost.

Poskusili smo vam olajšati izbor, zato smo vam pripravili kar 17 različnih degustacijskih paketov in naš edini nasvet pri odločanju je – raziskujte, pustite se presenetiti in uživajte!

Ekološki paket

Ekološki paket za lepe trenutke vsakdana. So preprosta in hkrati kompleksna, kot življenje samo. V paketu vas pričaka Sivi pinot Erzetič, Pinela Guerila in Cuvee Ana Mlečnik.


 
Več o paketu

Slovenske posebnosti in avtohtone sorte

Poznate Pokalco, Vitovsko grganjo, Sladki pikolit, Peneči teran? Privoščite si prav poseben paket in spoznajte najznačilnejše in avtohtone sorte vinorodne Slovenije. Paket vsebuje penino Peneči teran Jazbec, Pinela Lanthieri Vipava 1894, Vitovska grganja Lisjak Boris, Črna rebula Erzetič, Modra frankinja barrique Šturm, Pikolit sladko Villa Fabiani Malgaj.
 
Več o paketu

Istrska selekcija

Sprehodite se po gričevnatih nasadih oljk, pričarajte si počitek v hladni senci mandljevca in si privoščite požirek hladne malvazije. Pomislite na neskončne vinograde in morje. Paket vsebuje Malvazijo, olje Grand Selection in figovo marmelado. Vse to je Monte Rosso.
 
Več o paketu

G&T za petkov večer

Najbolj nenavaden gin in britanski Franklin & Sons toniki – zmagovalna petkova kombinacija! V paketu vas pričaka Hendrick's gin ter štirje različni toniki, Franklin Indian tonik, Franklin light tonic, Franklin rhubarb & hibiscuc tonic in  Franklin elderflower & cucumber tonic, ki se odlično spojijo z ginom in ustvarijo mešanico, ki je ne boste zlahka pozabili.
 
Več o paketu

Dišeče in sladko

Bi vino, ki je sladko in diši po muškatni cvetici ali pa kar po vrtnicah? Našli ste pravi paket zase. Rumeni muškat izbor Pra-vino, Dišeči traminec polsladko Steyer in Muškatna penina vinske kleti Puklavec Family Wines vas bodo spomnili na travnik poln pomladnih cvetic. Je lahko še lepše?

 
Več o paketu

Začetniška sreča

Navdušite s prefinjenim in vrhunskim izborom vinske kapljice in se preizkusite v okusih. Paket vsebuje Zlato penino brut nature Radgonskih goric, Malvazijo Dar sonca, Sauvignon Verus, Cabernet sauvignon Benedetič, Brgalot rdeči Benedetič in Daminus sladko Pra-vino. Pred uporabo obvezno povabiti prijatelje!

 
Več o paketu

Španski veliki trije

Razvajajte svoje brbončice z edinstvenimi in velikimi rdečimi vini iz Španije. Marques de Murrieta Reserva 2015 in Albarino l. 2018 Pazo Barrantes prihajata z najstarejše družinske vinske kleti s sedežem v Rioji, Marques de Murrieta, Generacio Uno pa je mojstrovina kleti Vicente Gandia. Ostali boste brez besed!

 
Več o paketu

Nežni roseji

Španski, francoski, slovenski, privlačno svetli, rožnati, polni življenja in sadnosti. Ja, to so roseji! Z njimi boste očarali svojo damo, taščo, prijateljico ali sosedo. V paketu najdete Rose By.Ott – Chateau de Selle, Rose Dar sonca, Rose Marques de Murrieta, Damski rose Erzetič, Rose Cotes de Provence 2018 Chateau Gassier in Rose Guerila.
 
Več o paketu

Skrivnostni modri pinoti

Modri pinot Estate hiše pinotov Tilia Estate, Modri pinot Carolina Jakončič in Modri pinot pavo Kristančič… skrivnost paketa je razkrita. Kaj pa okusi? Ostajajo skrivnost, ki jo morate poiskati in razvozlati sami! 
Več o paketu

Šopek oranžnih

Namesto šopka tulipanov, kar šopek oranžnih vin? Zakaj pa ne! Dozorele cvetice se skrivajo v vinu Cuvee Ana Mlečnik, sočno rumeno sadje, akacija in medenjaki v vinu Dimenzije klarnica Makovec ter suhe fige, kava, karamela v Sivem pinotu Ambra Movia. 
Več o paketu

Večerna gala spremljava

Najprej peneče, nato belo, sledi rdeče in za piko na i še sladko. Prava vinska spremljava ob okusni večerji in vse to v enem paketu. Paket zajema Prosecco Soligo, Sivi pinot Verus, Rubido Tilia ter vino, ki je zvrst štirih značilnih štajerskih sort – Daminus sladko Pra-vino. 
Več o paketu

Francoski šik

Rogljički, Eifflov stolp, lepa francoska dekleta… letalske karte vam žal ne moremo priskrbeti, lahko pa vam Francijo, s pomočjo izbranih vin, pripeljemo domov. V paketu Chablis Saint Martin 2017 Laroche, Rose Domaines Ott 2018 Clos Mireille in Chateu Treytins l.2015, Lalande de Pomerol.

 
Več o paketu

Rdeči in nepogrešljivi

Dovolite, da vas popeljemo po vinski Primorski. Sprehodimo se skupaj po slovenski istri z Merlot Select Dar sonca pa do Vipavske doline z Rubidom Tilia Estate vmes pa skočimo na zelene gričke Goriških brd ter okusimo rdečo Carolino vinarja Jakončiča.

 
Več o paketu

Italijanska romanca

S paketom Italijanska romanca v vaš dom pripeljemo najbolj priljubljeno peneče vino Prosecco Col de Mez Soligo, Chardonnay vodilne hiše v vinogradništvu v Italiji ter izven meja, Jermann, ter vino Memoro Rosso D'Italia Piccini, ki je zvrst štirih različnih vin, različnih letnikov. Zelo italijansko, zelo romantično!
 
Več o paketu

Piknik paket

Piknik s prijatelji, vi pa ste zadolženi za pijačo? Vino je vedno dobra ideja! Pripravili smo vam paket vin Dar sonca, ki zadovoljijo vse okuse oziroma vsakogar. Naj vas osveži Malvazija, Rumena rebula, Sauvignon, Refošk, Cabernet sauvignon in nežni Rose.

 
Več o paketu

Priljubljeni

Starostna omejitev

Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe
alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

KATALOGI