Klobaska sestavljena iz svinjine, divjačine (medved, jelen) in slanine. Z njo želijo pri BioSingu poudariti predvsem pristno, odprto, nežno aromo zorjenega mesa, kjer se občuti naravno sestavo in pozabljene okuse brez dodanih aditivov. Nadgradnja in kompleksnost okusa dosežejo s fazo podaljšanega zorenja. Sušena mesnina, sestavine: svinjsko meso 50%, divjačinsko meso (medved, jelen) 30%, hrbtna slanina 20%, morska sol, začimbe.Vsi BioSing izdelki so brez dodanih additivov.
Klobaska sestavljena iz svinjine, divjačine (medved, jelen) in slanine. Z njo želijo pri BioSingu poudariti predvsem pristno, odprto, nežno aromo zorjenega mesa, kjer se občuti naravno sestavo in pozabljene okuse brez dodanih aditivov. Nadgradnja in kompleksnost okusa dosežejo s fazo podaljšanega zorenja. Sušena mesnina, sestavine: svinjsko meso 50%, divjačinsko meso (medved, jelen) 30%, hrbtna slanina 20%, morska sol, začimbe.Vsi BioSing izdelki so brez dodanih additivov.
Sestavljena iz svinjine, mesa jelena in svinjine, iz izbranega mesa in slanine, ki ni mlet, ampak rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja min. 18 mesecev). Tokom spontane in dolgotrajne fermentacije se razvije polno zrela aroma, ki jo nadgradi še kompleksnejša terciarna zorilna nota.Sušena mesnina, sestavine: svinjsko meso 50%, divjačinsko meso (jelen) 35%, hrbtna slanina 15%, morska sol, začimbe.Vsi BioSing izdelki so brez dodanih additivov.
Sestavljena iz svinjine, mesa jelena in svinjine, iz izbranega mesa in slanine, ki ni mlet, ampak rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja min. 18 mesecev). Tokom spontane in dolgotrajne fermentacije se razvije polno zrela aroma, ki jo nadgradi še kompleksnejša terciarna zorilna nota.Sušena mesnina, sestavine: svinjsko meso 50%, divjačinsko meso (jelen) 35%, hrbtna slanina 15%, morska sol, začimbe.Vsi BioSing izdelki so brez dodanih additivov.
Vstopni izdelek v svet spoznavanja BioSing izdelkov. Klobaska je sestavljena iz svinjine in slanine.Z njo želijo pri BioSinju poudariti predvsem pristno, odprto, nežno aromo zorjenega mesa, kjer se občuti naravno sestavo in pozabljene okuse brez dodanih aditivov.Ob nakupu prejmete predstavitveno knjižico z navodili za uporabo. Vsi BioSing izdelki so brez dodanih additivov.
Sestavljena iz svinjine, mesa medveda in slanine. Najboljši izbor mesa in slanine, ki ni mlet, ampak je rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja je minimalno 18 mesecev). Tokom spontane, dolgotrajne fermentacije, se razvije polno zrela aroma, katero nadgradi še kompleksnejša terciarna zorilna nota.Sušena mesnina, sestavine: svinjsko meso 50%, divjačinsko meso (medved) 35%, hrbtna slanina 15%, morska sol, začimbe.Vsi BioSing izdelki so brez dodanih additivov.
Bio suha salama je sestavljena iz svinjine, govedine in slanine. Narejena iz izbranega mesa in slanine, ki ni mlet, ampak rezan na kocke. Salama je bila v fazi podaljšanega zorenja (čas zorenja min. 12 mesecev). Tokom spontane in dolgotrajne fermentacije se razvije polno zrela aroma. Vsi BioSing izdelki so brez dodanih additivov.
Za naše izdelke – od čokolade do bučnega olja – uporabljamo le skrbno izbrana semena lokalnih pridelovalcev. Semena preverjamo ročno, da lahko zagotavljamo najmanj 98-odstotno čistost.Bučna semena so v središču naših izdelkov in jim dajejo fantastičen ter edinstven okus. Okus, pri katerem gre zgolj in samo za bučna semena, zato smo tako zelo pozorni na to, kako so semena vzgojena. Vsak pridelek je darilo narave, iz katerega poskušamo pridobiti kar največ okusa in dobrega.Vedno znova, že več kot 90 let, nas navdušuje dejstvo, da se v teh malih semenih skriva ogromno hranilnih sestavin.Uporaba: Bučna semena so pripravljena za užitje, lahko jih uporabite v kuhi, peki, pripravi namazov, dodakom k juham ali drugim jedem.
Tradicionalni ročno raztegnjeni grisini, narejeni izključno iz vode, moke, soli, kvasa, malo masti in ekstra deviškega oljčnega olja, v celoti pridelanega v Italiji. S svojo nezgrešljivo dišavo se odlično kombinirajo s katero koli vrsto hrane.Povprečna hranilna vrednost / 100gEnergijska vrednost: 1840Kj/440KcalMaščobe: 10god tega nasičene maščobe: 2gOgljikovi hidrati: 78god tega sladkorji: 2gBeljakovine: 9,9gSol: 1,847g
Dobra hrana in tradicija lahko gresta z roko v roki z lahkotnostjo: Mario Fongo je ustvaril to različico svojih kruhovih palčk brez maščobe, a ohranil okus s harmoničnim mešanjem vseh ostalih sestavin.Povprečna hranilna vrednost / 100gEnergijska vrednost: 1622Kj/432KcalMaščobe: 8,8god tega nasičene maščobe: 1,2gOgljikovi hidrati: 77,4god tega sladkorji: 0,6gBeljakovine: 11gSol: 0,5g
Te novi grisini so rezultat dolgotrajnega raziskovanja najbolj kakovostnih sestavin. Rezultat je grisin s popolnim ravnovesjem med okusi in dišečo teksturo. Umetnost mešanja in spretnega odmerjanja žit in semen ustvarja te posebne okusne izdelke. Rž, ječmen, oves, pira, ajda, koruza, riž, lanena semena, sončnica, proso in ovseni kosmiči so vključeni v ta zdrav ugriz.Povprečna hranilna vrednost / 100gEnergijska vrednost: 1802Kj/427KcalMaščobe: 10god tega nasičene maščobe: 1,5gOgljikovi hidrati: 70god tega sladkorji: 2,6gBeljakovine: 12gSol: 2,2g
Dragocena moka, iz katere so izdelani te grisini, je pridobljena s počasnim mletjem, ki omogoča ohranjanje nedotaknjenih različnih lastnosti črnega riža, kot so visoka prebavljivost, bogastvo antioksidantov in visoka hranilna vrednost. Aroma črnega riža daje tem dragocenim palčkam poseben in edinstven vonj.Povprečna hranilna vrednost / 100gEnergijska vrednost: 1759Kj/420KcalMaščobe: 8,4god tega nasičene maščobe: 2,4gOgljikovi hidrati: 75,8god tega sladkorji: 1,4gBeljakovine: 10,4gSol: 1,70g
Leseni mlinček za sol je izdelan iz hrastovega lesa in zaščiten s premazom na osnovi naravnih rastlinskih olj. Ni le namizni okras, temveč omogoča, da jed resnično solimo le toliko, kot želimo. Merica je namreč »občutek v rokah«. Pakiran v platneno vrečko.Dimenzije: premer 5,5 cm, višina 20 cm.
100 % ročno izdelan, čvrst in vzdržljiv. Izdelan iz visokokakovostnega, izbranega masivnega evropskega jesna in ročno oblikovan. Ko ga enkrat preizkusite, brez njega ne morete več, zahvaljujoč njegovi popolni funkcionalnosti ergonomiji.Dimenzija: 62 x 260 mm
Izdelan iz visokokakovostnega, izbranega masivnega evropskega jesna in ročno oblikovan. Ko ga enkrat preizkusite, brez njega ne morete več, zahvaljujoč njegovi popolni funkcionalnosti ergonomiji.Dimenzija: 60 x 220 mm
100 % ročno izdelan, čvrst in vzdržljiv. Izdelan iz visokokakovostnega, izbranega masivnega evropskega jesna in ročno oblikovan. Ko ga enkrat preizkusite, brez njega ne morete več, zahvaljujoč njegovi popolni funkcionalnosti ergonomiji.Dimenzija: 73 x 472 mm
100 % ročno izdelan, čvrst in vzdržljiv. Izdelan iz visokokakovostnega, izbranega masivnega evropskega jesna in ročno oblikovan. Ko ga enkrat preizkusite, brez njega ne morete več, zahvaljujoč njegovi popolni funkcionalnosti ergonomiji.Dimenzija: 73 x 472 mm
Glazura z balzamičnim kisom iz Modene je kremasta in nežna, bogata z lesnimi in začimbnimi notami. Za neposredno dodajanje ali uporabo kot preliv.Predlogi za serviranje: sveži in zreli siri, omlete, meso, juhe in sadna solata.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, modificiran koruzni škrob. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Bogat šopek dišav in okusov Balzamičnega kisa iz Modene, ki je dobitnik treh zlatih medalj, ki je obogaten z malinami, ki so več kot 6 mesecev zoreli v hrastovih sodih in ustvarjajo to posebno gosto, sladko in gladko začimbo.Sestavine: kuhan grozdni mošt, vinski kis in malinov sokStaranje: v starih hrastovih sodihPredlogi za serviranje: različni kosi jagnjetine, govedine ali svinjine; primerna kot priloga za sirne krožnike in vanilijev sladoled.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, malinin sok in malinin pire 5%, modificiran koruzni škrob, aroma. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Ta gost začimben preliv je nastal iz srečanja balzamičnega kisa Giusti, ki je dobitnik treh zlatih medalj in tartufov. Preliv je mehak, intenziven in obstojen. Dehidriran črni tartuf zori skupaj z balzamičnim kisom iz Modene v lesenih sodih, kar daje popolno ravnovesje okusov.Sestavine: kuhan grozdni mošt, vinski kis in dehidriran tartufStaranje: v starih hrastovih sodihPredlogi za serviranje: goveji tatar, omlete, testenine iz svežih jajc in kremna rižota.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, modificiran koruzni škrob, sok tartufa 1,5%, aroma. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Ta kis dobimo s kombinacijo svežega jabolčnega soka, ki mu na koncu dodamo še malo modenskega balzamičnega kisa. Dobljena mešanica se nato stara v sodih iz francoskega hrasta. Rezultat je jabolčni kis, ki ga odlikujejo uravnotežena kislina in očarljiv šopek sadnih in vanilijevih not.Sestavine: jabolčni kis, koncentriran jabolčni sok, balzamični kis iz ModeneStaranje: v sodih iz francoskega hrastaPredlogi za serviranje: kuhana in surova zelenjava, solate, ribe in belo meso.Jabolčni kis 80%, koncentriran jabolčni sok, Balzamični kis iz Modene 2% (vinski kis, kuhan grozdni mošt). Vsebuje sulfite.
Piranska sol, žlahtni pridelek Krajinskega parka Sečoveljske soline, je rezultat dela nemirnega vetra, toplega sonca in marljivih solinarjev. Sol z zaščiteno označbo porekla je lahka in izrednega okusa, ki ga dopolnjuje v kristalih ujeta matična voda.