BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Izdelek ima lahko drugačno embalažo ali etiketo od te, ki je na sliki.

Red Artwork 2018

Vino je globoke rubinaste barve z opečnatimi odtenki, krepko in strukturno. Že sam videz naznanja resno vino. Vino je v ustih suho in deluje živahno ter sveže, z bogatim dolgim pookusom, ki se prepleta z zrelimi tanini grozdja in hrastovega lesa, ki dodatno poudarjajo harmoničnost vina.

53,68 €

Ni na zalogi
Preveri razpoložljivost v trgovini
(0)

Ni več na voljo

Blagovna znamka
Država
Regija
Goriška brda
Barva
rdeče
Volumen
0,75 L
Sorta
Rdeči Cuvee
Struktura
sveže rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2018
Alkoholna stopnja
14 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Vino je globoke rubinaste barve z opečnatimi odtenki, krepko in strukturno. Že sam videz naznanja resno vino. Vonj poudarja paleto dišav po zreli višnji, murvi, robidi, temni slivi, črnem popru, kavi in vaniliji, ki se v ustih oblikujejo v aroma cimeta, nageljnovih žbic, čokolade, marcipana in tobaka.

Vino je v ustih suho in deluje živahno ter sveže, z bogatim dolgim pookusom, ki se prepleta z zrelimi tanini grozdja in hrastovega lesa, ki dodatno poudarjajo harmoničnost vina. Alkoholna stopnja je visoka a hkrati lepo vkomponirana v arome in zato izraža visoko kompleksnost vina.

Fenolna bogatost tega vina je garancija za njegovo nadaljnje zorenje in dolgo življensko dobo.

Staranje: primerno za takojšnjo uporabo, vendar je staranje veliko bolj zaželjeno, saj vino v sebi skriva potencial, ki bo v naslednjih letih še močno narastel.

Temperatura serviranja

18 ˚C

Sortni sestav

cabernet sauvignon 70%, merlot 30%

Videz

Vino je globoke rubinaste barve z opečnatimi odtenki, krepko in strukturno. Že sam videz naznanja resno vino.

Vonj

Vonj poudarja paleto dišav po zreli višnji, murvi, robidi, temni slivi, črnem popru, kavi in vaniliji, ki se v ustih oblikujejo v aroma cimeta, nageljnovih žbic, čokolade, marcipana in tobaka.

Okus

Vino je v ustih suho in deluje živahno ter sveže, z bogatim dolgim pookusom, ki se prepleta z zrelimi tanini grozdja in hrastovega lesa, ki dodatno poudarjajo harmoničnost vina.

Ujemanje s hrano

rdečim mesom, divjačino, pršutom

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Red Artwork 2018

53,68 €
Ocenite izdelek