BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Moet & Chandon ICE Imperial

Zvest tradiciji inovacij hiše Moët & Chandon šampanjec Moët Ice Impérial izkazuje nov mejnik v proizvodnji šampanjca in ponuja nov občutek jasne svežine in močnih sadnih okusov ter zagotavlja edinstveno in zabavno izkušnjo elegantnih, sončnih in ekskluzivnih družabnih dogodkov. Moët Ice Impérial ljubitelje šampanjca vabi k odkrivanju svežine hladne pijače, zabavnih dnevnih praznovanj in svobode dodajanja lastnih okusov. Zagotovo bo osvojil srca pripadnikov imenitne družbe, ljubiteljev plaž, dopustnikov in ljubiteljev zabav ob bazenu.

64,76 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Moet & Chandon ICE Imperial
64,76 €
Blagovna znamka
Država
Regija
Champagne / Šampanija
Barva
belo
Volumen
0,75 L
Struktura
champagne
Sladkorna stopnja
brut
Alkoholna stopnja
12 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Vina, uporabljena za ta šampanjec, so bila skrbno izbrana zaradi svojih specifičnih lastnosti. Tako zaradi sadne intenzivnosti kot zaradi dopolnilne strukture, ki jo zagotavlja šampanjcu, prevladuje vinski in robusten pinot noir (40–50 %); poln in mesnat pinot meunier (30–40 %) je bil izbran zaradi bogatega okusa, chardonnay (10–20 %) pa zaradi odtenka ostre kisline, ki zagotavlja svež zaključek.

Globoko zlato barvo niansirajo nežne sledi jantarja.

Njegova aromatična intenzivnost se takoj začuti: okusi tropskega sadja (manga, guave in kandiranega ananasa), zrelega pečkastega sadja (sliv in nektarin), blagih začimb (sladke koreninice, cimeta in muškatnega oreščka) in izvirna blaga sled rdečega sadja (češenj in malin) ter aromatičnih rastlin (črnega ribeza in poprove mete).

Okus je bogat in mesnat z bogato eksplozijo sadnih okusov (sadna solata, gozdne jagode in maline v soku) ter sladkih arom (karamela in kutinova marmelada). Nato se pojavi kislost, ki zagotovi svež zaključek z notami grenivke, ingverja in kinina.

STREŽBA
1 - Natočite 10 cl šampanjca Moët Ice v širok vinski kozarec
2 - Dodajte 3 kocke ledu
3 - Po želji dopolnite z listi mete, rezino kumare ali skorjico grenivke

Temperatura serviranja

6-8 °C

Sortni sestav

pinot noir, pinot meunier, chardonnay

Videz

Globoko zlato barvo niansirajo nežne sledi jantarja.

Vonj

vonj tropskega sadja, zrelega pečkastega sadja, blagih začimb, rdečega sadja

Okus

Okus je bogat in mesnat z bogato eksplozijo sadnih okusov (sadna solata, gozdne jagode in maline v soku) ter sladkih arom (karamela in kutinova marmelada).

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Moet & Chandon ICE Imperial

64,76 €
Ocenite izdelek

Moet & Chandon ICE Imperial
64,76 €