BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Izdelek ima lahko drugačno embalažo ali etiketo od te, ki je na sliki.

Refošk Capo D Istria

Okus je bogat in zelo širok. Prijetne kisline držijo to bogato vino še vedno živahno in zrelo sadno. Refošk se lepo ujame z bogato in tudi bolj mastno hrano. Vsekakor je dober spremljevalec suhomesnatih izdelkov, steakov, biftkov in mesnih jedi z žara.

17,15 €

Na zalogi
Preveri razpoložljivost v trgovini
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Refošk Capo D Istria
17,15 €
Blagovna znamka
Linija
Capo D'Istria
Država
Regija
Slovenska Istra
Barva
rdeče
Volumen
0,75 L
Sorta
Refošk
Struktura
zrelo rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2018
Alkoholna stopnja
13 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Pridelava: Odlično zrelo grozdje maceriramo do 18 dni. Vino ostane do konca biološkega razkisa v velikih hrastovih sodih, nato pa ga pretočimo v barrique sodčke, kjer zori še najmanj dve leti.

Intenzivno rubinasta barva. V vonju nas preseneti obilo zrele sadnosti, ki spominja na zrele robidnice, džem, višnjo, murvo, borovnico in suhe mediteranske začimbe. Začutiti je tudi pridih lesa in podrasti. Okus je bogat in zelo širok. Prijetne kisline držijo to bogato vino še vedno živahno in zrelo sadno. Lepa struktura taninov in ekstraktnost dajejo vinu dolg in lep pookus.

Vino in hrana: Refošk se lepo ujame z bogato in tudi bolj mastno hrano. Vsekakor je dober spremljevalec suhomesnatih izdelkov, steakov, biftkov in mesnih jedi z žara.

Temperatura serviranja

16-18 °C

Videz

Intenzivna rubinasta barva z vijoličnimi odtenki

Vonj

V vonju nas preseneti obilo zrele sadnosti, ki spominja na zrele robidnice, višnjo, murvo in borovnico, ki se lepo prepletajo z notami lesa podrasti in začimb. Začutiti je tudi pridih lesa in podrasti.

Okus

Okus je bogat in zelo širok. Prijetne kisline ohranjajo to bogato vino živahno in zrelo sadno. Lepa struktura taninov in ekstraktnost dajeta vinu dolg in lep pookus.

Pridelava

Odlično zrelo grozdje maceriramo do 18 dni. Vino ostane do konca biološkega razkisa v velikih hrastovih sodih, nato pa ga pretočimo v barikovih sodčke, kjer zori še najmanj dve leti.

Ujemanje s hrano

bogato in bolj mastno hrano, suhomesnatimi izdelki, biftki, steaki

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Refošk Capo D Istria

17,15 €
Ocenite izdelek

Refošk Capo D Istria
17,15 €