BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Shiraz Capo D`Istria

Intenzivne note dozorelega temnega sadja, borovničeve marmelade, vanilije, temne čokolade in brinjevih jagod s prijetno aromo izbranega lesa. Odlično se poda k jedem iz govedine, svinjine in divjačine.

27,00 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Shiraz Capo D`Istria
27,00 €
Blagovna znamka
Linija
Capo D'Istria
Država
Regija
Slovenska Istra
Barva
rdeče
Volumen
0,75 L
Sorta
Syrah
Struktura
zrelo rdeče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2013
Alkoholna stopnja
13,5 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Pridelava: Fenolno dozorelo grozdje smo skrbno razpecljali in ga macerirali 15 dni. Po opravljenem biološkem razkisu je vino zorelo v novih in rabljenih barrique sodčkih najmanj 3 leta.

Izredno intenzivna rubinasta barva z granatnim robom. Intenzivne note dozorelega temnega sadja, borovničeve marmelade, vanilije, temne čokolade in brinjevih jagod s prijetno aromo izbranega lesa. V izredno bogatem in kompleksnem okusu vina odkrivamo note zrele borovnice, višnje v žganju, temne čokolade in začimb. V pookusu pa nas spremljajo žametni tanini in prijetna plemenita nota lesa.

Vino in hrana: Odlično se poda k jedem iz govedine, svinjine in divjačine. Lepo se poda tudi k jedem, ki jih spremljajo bolj začinjene omake. Prija mu družba srednje zrelih sirov.

Temperatura serviranja

16-18 °C

Videz

Izredno intenzivna rubinasta barva z granatnim robom.

Vonj

Intenzivne note dozorelega temnega sadja, borovničeve marmelade, vanilje, temne čokolade in brinjevih jagod s prijetno aromo izbranega lesa.

Okus

V izredno bogatem in kompleksnem okusu vina odkrivamo note zrele borovnice, višnje v žganju, temne čokolade in začimb. V pookusu pa nas spremljajo žametni tanini in prijetna plemenita nota lesa.

Pridelava

Dozorelo grozdje smo skrbno razpecljali in ga macerirali 15 dni. Po opravljenem biološkem razkisu je vino zorelo v novih in rabljenih barikovih sodčkih najmanj 3 leta.

Ujemanje s hrano

govedino, svinjino, divjačino, zrelimi siri

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Shiraz Capo D`Istria

27,00 €
Ocenite izdelek

Shiraz Capo D`Istria
27,00 €