BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Rebula extreme

Elegantno vino polnega telesa. Čvrst taninski oprijem izkazuje njegovo dolgoživost. Vino je harmonično, zaokroženo, mineralno in z izredno dolgim pookusom.

49,80 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Rebula extreme
49,80 €
Blagovna znamka
Linija
Guerila Extreme
Država
Regija
Vipavska dolina
Barva
belo
Volumen
0,75 L
Sorta
Rebula
Struktura
zrelo belo vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2016
Alkoholna stopnja
12,5 %
Eko
Da
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Barva je jantarno rumena. Vonj je zelo intenziven in razkošen. Prepoznamo kompleksnost in preplet arom suhega sadja, suhega cvetja, začimb, mediteranskih dišavnic, smole in medu. Elegantno vino polnega telesa. Čvrst taninski oprijem izkazuje njegovo dolgoživost. Vino je harmonično, zaokroženo, mineralno in z izredno dolgim pookusom.

Ročna trgatev biodinamično pridelanega prezrelega grozdja, s selekcijo grozdov v vinogradu. Pecljanje in petinštirideset dnevna maceracija grozdne drozge. Blago stiskanje in spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami v velikem sodu. Spontan biološki razkis. Vino zori dve leti na lastnih drožeh v velikem tradicionalnem sodu. Stekleničeno je brez filtracije in z minimalnim dodatkom žvepla.

Temperatura serviranja

14-16 °C

Videz

Barva je jantarno rumena.

Vonj

Vonj je zelo intenziven in razkošen. Prepoznamo kompleksnost in preplet arom suhega sadja, suhega cvetja, začimb, mediteranskih dišavnic, smole in medu.

Okus

Čvrst taninski oprijem izkazuje njegovo dolgoživost.

eko

da

Pridelava

Ročna trgatev biodinamično pridelanega prezrelega grozdja, s selekcijo grozdov v vinogradu. Pecljanje in petinštirideset dnevna maceracija grozdne drozge. Blago stiskanje in spontana fermentacija z lastnimi kvasovkami v velikem sodu.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Rebula extreme

49,80 €
Ocenite izdelek

Rebula extreme
49,80 €