BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Chardonnay Fojana 2018 magnum

Chardonnay Fojana je globlje zlato rumene barve. Cvetica je mladostna, sadna, odprta, celo živahna. V ustih je suho, krepko, polnega okusa, kisline so zmerne, tekstura oljnata, na dotik zelo prijetna.

82,00 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Chardonnay Fojana 2018 magnum
82,00 €
Blagovna znamka
Linija
Edi Simčič Single vineyard
Država
Regija
Goriška brda
Barva
belo
Volumen
1,5 L
Sorta
Chardonnay
Struktura
zrelo belo vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2018
Vsebuje
sulfites

Dolg opis

Chardonnay Fojana je globlje zlato rumene barve. Cvetica je mladostna, sadna, odprta, celo živahna. Zrelo rumeno sadje, zrela breskev, z nageljnovimi žbicami, belo cvetje, v ozadju mokri kamen, kremen.

V ustih je suho, krepko, polnega okusa, kisline so zmerne, tekstura oljnata, na dotik zelo prijetna. Ob pokušanju se v ustih ustvarita tako napetost kot volumen. Bogat okus, ki se počasi razleze po vsej ustni votlini, kjer vztraja.

Temperatura serviranja

10-12 °C

Videz

Globlje zlatorumene barve.

Vonj

Cvetica je mladostna, sadna, odprta, celo živahna. Zrelo rumeno sadje, zrela breskev, z nageljnovimi žbicami, belo cvetje, v ozadju mokri kamen, kremen.

Okus

V ustih je suho, krepko, polnega okusa, kisline so zmerne, tekstura oljnata, na dotik zelo prijetna. Ob pokušanju se v ustih ustvarita tako napetost kot volumen. Bogat okus in se počasi razlezepo vsej ustni votlini, kjer vztraja.

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Chardonnay Fojana 2018 magnum

82,00 €
Ocenite izdelek

Chardonnay Fojana 2018 magnum
82,00 €