BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Moet & Chandon ICE Rose Imperial

Pripravljeni, pozor, rosé! Skočite v poletje in izkusite povsem nov šampanjec “on the rocks”. Moët Ice Impérial Rosé je prvi rosé šampanjec na svetu, ustvarjen z namenom, da bi ga uživali skupaj z ledom. Gre za novo, svežo in živahno rosé različico inovativnega šampanjca Moët Ice Impérial.Poletni čas je pravi trenutek za deljenje dobrih izkušenj s prijatelji. Moët Ice Impérial Rosé je svež in živahen nov način uživanja v druženju s prijatelji na soncu, ne glede na to, ali si ga boste privoščili na plaži, na strehi ali ob bazenu.

64,76 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Moet & Chandon ICE Rose Imperial
64,76 €
Blagovna znamka
Država
Regija
Champagne / Šampanija
Barva
rose
Volumen
0,75 L
Struktura
champagne
Sladkorna stopnja
brut
Alkoholna stopnja
12 %
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

Najboljši je, kadar ga delite s prijatelji, ki živijo za ta trenutek in maksimalno uživajo življenje. Zato vzemite veliki kozarec za kabernet, natočite vanj Moët Ice Impérial Rosé, dodajte tri ledene kocke in se pripravite, da boste to poletje zažigali.

Moët Ice Impérial Rosé je lesketajoče se in živahne rožnate barve z zlatimi poudarki. Njegova živahna sadna cvetica ima aromo opojnega rdečega jagodičevja in češenj (višenj, evropskih in ameriških brusnic) z niansami sočnih poletnih sadežev (fig, nektarin) in okusno noto sirupa iz granatnega jabolka. Opojni okus šampanjca združuje sladkost in čvrstost; sladkost, ki spominja na jagodičevje, se razprši in postane manj intenzivna, nato sledi harmonično ravnotežje svežine in sadja, temu pa osvežilni zaključek s slastno sladko-grenko noto rožnate grenivke.

Temperatura serviranja

6-8 °C

Sortni sestav

Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay

Videz

lesketajoče se in živahne rožnate barve z zlatimi poudarki

Vonj

arome opojnega rdečega jagodičevja in češenj, z niansami sočnih poletnih sadežev, okusno noto sirupa iz granatnega jabolka

Okus

sladkost, čvrstost, harmoničnost, ravnotežje svežine in sadja

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Moet & Chandon ICE Rose Imperial

64,76 €
Ocenite izdelek

Moet & Chandon ICE Rose Imperial
64,76 €