BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!
Popust -30%

poplave x Sauvignon Blanc

*** STEKLENICE S POŠKODOVANO ETIKETO *** Vino je nežne zlatorumene barve. Cvetica je mladostna, prijetna, ravno prav intenzivna. Diši po bezgovih cvetovih, tropskih sadežih, limoni, limeti, tudi po pikantnem. V ustih suho, z bogato teksturo, slanim pridihom, zmernih kislin in krepkejšega telesa.

7,69 €

-30% 10,98 €
Ni na zalogi.
(0)

Ni več na voljo

Blagovna znamka
Lavrenčič Estate
Država
Regija
Vipavska dolina
Barva
belo
Volumen
0,75 L
Sorta
Sauvignon
Struktura
sveže belo vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2021
Alkoholna stopnja
13,5 %
Vsebuje
sulffit

Dolg opis

Vino je nežne zlatorumene barve. Cvetica je mladostna, prijetna, ravno prav intenzivna. Diši po bezgovih cvetovih, tropskih sadežih, limoni, limeti, tudi po pikantnem. V ustih suho, z bogato teksturo, slanim pridihom, zmernih kislin in krepkejšega telesa.

Klasična trgatev proti koncu avgusta, kratka, nekaj urna maceracija, prešanje in 21 dnevna fermentacija s kontrolirano temperaturo v posodah iz nerjavega jekla. Po pretoku je vino v posodah iz nerjavega jekla ob mesanju - bâtonnage (trikrat tedensko - pol leta) zorelo naslednjih 9 mesecev.

Temperatura serviranja

10-12 °C

Pridelava

klasična trgatev proti koncu avgusta, kratka, nekaj urna maceracija, prešanje in 21 dnevna fermentacija s kontrolirano temperaturo v posodah iz nerjavega jekla

Videz

nežne zlatorumene barve

Vonj

vetica je mladostna, prijetna, ravno prav intenzivna; diši po bezgovih cvetovih, tropskih sadežih, limoni, limeti, tudi po pikantnem

Okus

v ustih suho, z bogato teksturo, slanim pridihom, zmernih kislin in krepkejšega telesa

Ujemanje s hrano

ribe, belo meso, siri

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

poplave x Sauvignon Blanc

7,69 €
Ocenite izdelek