BREZPLAČNA poštnina ob nakupu nad 50 €!

Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

Penina Puro rose

Očarljivo vino, ki nas očara s svojo fineso in prefinjenostjo. Briljantne, lososove barve, z rahlim bakrenim odtenkom. Opazujemo dolge verižiče drobnih perlic, ki na vrhu tvorijo razkošno kronico.

28,00 €

Na zalogi.
Čas dostave: 2-4 delovnih dni.
(0)
Penina Puro rose
28,00 €
Blagovna znamka
Država
Regija
Goriška brda
Barva
rose
Volumen
0,75 L
Sorta
penine
Struktura
peneče vino
Sladkorna stopnja
suho
Letnik
2017
Alkoholna stopnja
12 %
Eko
Da
Vsebuje
sulfit

Dolg opis

To je posebna penina, ki ni degožirana. Z drugimi besedami, kvasovke, ki so opravile sekundarno fermantacijo, so še v steklenici, kar da vinu posebno žlahten okus. Prav zaradi teh kvasovk, moramo steklenico pred odprtjem imeti 24 ur obrnjeno na glavo na hladnem. Prav tako se tudi odpira, obrnjena "na glavo" , vrat steklenice pa se potopi v vodo. Pritisk, ki je v steklenici izrine usedlino-kvasovke iz steklenice, ki so se nabrale v vratu steklenice. Pridelano po načelih biološke pridelave.

Briljantne, lososove barve, z rahlim bakrenim odtenkom. Opazujemo dolge verižiče drobnih perlic, ki na vrhu tvorijo razkošno kronico.

Prefinjene arome nas spomnijo na lupino rdeče pomaranče, šipek, malino, ribez, rdečo vrtnico, pražene mandlje, noti timijana, masla in kruhove skorje. V ustih je popolnoma suho, mehkobno, obenem premore dobro mero prefinjene svežine in mineralnosti, ki zaznave uravnoveša in pusti v zaključku mineralni podpis. Intenzivno vino finese, poudarjene elegance z ravno pravšnjo strukturo in obstojnostjo, da občara.

Očarljivo vino, ki nas očara s svojo fineso in prefinjenostjo.

Temperatura serviranja

8-10 ˚C

Videz

Briljantne, lososove barve, z rahlim bakrenim odtenkom. Opazujemo dolge verižiče drobnih perlic, ki na vrhu tvorijo razkošno kronico.

Vonj

Prefinjene arome nas spomnijo na lupino rdeče pomaranče, šipek, malino, ribez, rdečo vrtnico, pražene mandlje, noti timijana, masla in kruhove skorje.

Okus

V ustih je popolnoma suho, mehkobno, obenem premore dobro mero prefinjene svežine in mineralnosti, ki zaznave uravnoveša in pusti v zaključku mineralni podpis.

eko

da

Sortni sestav

Pinot Noir 100%

Ujemanje s hrano

lososovim tatarjem, čičerikinim humusom, jedmi, ki slonijo na avokadu

Ocene in komentarji

Skupna ocena:

Penina Puro rose

28,00 €
Ocenite izdelek

Penina Puro rose
28,00 €